Ben je klaar om jouw droomleven te creëren?

Op papier had ik een fantastische baan, maar ik werd er doodongelukkig van…
Ik heb zelf dus ook niet altijd werkgeluk ervaren.

Sterker nog: ik vond de term ‘droombaan’ dikke onzin. Ik dacht dat zoiets alleen in sprookjes bestond en ik vond werken nou eenmaal ‘noodzakelijk kwaad’. Het moest, want er moest geld op de plank komen..

Gelukkig weet ik inmiddels beter!

Tijdens mijn werk in de sociale zekerheid kwam ik erachter dat ik méér wilde dan alleen juridisch werk. In die baan miste ik de magie van échte connectie. De voldoening van mensen blij maken, motivatie aanwakkeren en samen concrete, positieve veranderingen realiseren.

Op zoek naar meer zingeving, startte ik een reis van zelfontdekking. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder de vierjarige opleiding tot psychosociaal therapeut, een specialisatie in hypnotherapie en diverse marketing opleidingen, en leerde mezelf kennen op een dieper niveau.

Dit gaf me de inzichten en vaardigheden om mijn eigen pad te creëren. In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf: HMV Support. Met mijn passie voor coaching, kennis over het brein, menselijk gedrag en (neuro)marketing, help ik nu anderen om hun droomleven te creëren.

“The only thing standing between you and your dream
is the will to try and the belief that it is actually possible”

~ Joel Brown

Missie

Mijn visie op werkgeluk is simpel: je carrière is een middel, geen doel. Het gaat om het creëren van een leven dat jij rijk vindt, in termen van voldoening, vrijheid en plezier.

Ik help jou om jouw eigen voorwaarden te creëren, zodat je kunt werken op een manier die past bij jouw unieke talenten en behoeften.

Mijn missie is om jou daarbij te helpen:
Jouw ware potentieel te ontdekken en een leven te creëren dat jou vervult.

Wat maakt mij uniek?

Ik ben ervaringsdeskundige. En weet wat het is om vast te lopen en weer op zoek te gaan naar je passie.

Ik ben therapeut én loopbaancoach. Met mijn kennis over het brein en menselijk gedrag pakken we de oorzaken van jouw knelpunten aan, waardoor je écht stappen kunt maken.

Ik ben een marketing- en communicatiedeskundige. Ik weet hoe je jezelf op een pakkende manier kunt presenteren en je droombaan kunt aantrekken.

Expertise

Loopbaancoaching
Ontdek welk werk écht goed bij je past en hoe je dit kunt bereiken. Gespecialiseerd in: van carrière switchen / compleet het roer omgooien.

Therapie
Doorbreek belemmerende overtuigingen en patronen die jou nu nog tegenhouden.

Marketing & (arbeidsmarkt-)communicatie
Presenteer jezelf op een pakkende manier en laat de wereld zien wat jij in huis hebt.

Mijn reis heeft me het volgende opgeleverd:

✅ Ik run nu mijn 3e bedrijf (met veel plezier!)

✅ Ik combineer al mijn praktijkervaring (Jeugdzorg, Sociale Zaken en als therapeut)… En al mijn kennis over menselijk gedrag en het brein…

✅ En daarmee doe ik nu wat ik het allerleukst vind. Met de allerleukste mensen en de fijnste klanten die er zijn

✅ Ik heb al 850+ mensen mogen helpen om hun ware talenten te ontdekken en succesvol van carrière te switchen

✅ Mijn carrière en mijn bedrijf zijn één grote speeltuin: ik experimenteer met van alles, volg opleidingen die me interessant lijken en ga continu mijn nieuwsgierigheid achterna. Mijn motto is: ‘follow the fun’

✅ Ik heb alle schoolvakanties vrij (daar hoef je dus echt niet persé voor in het onderwijs te werken – iets wat ik vaak hoor)

✅ En ik werk maximaal 4 dagen per week – maar dat kunnen er ook gerust 2 of 3 zijn.

Best goed voor mekaar, toch?

Ik heb mijn hele carrière dus ingericht op mijn voorwaarden en naar hoe ik het allerliefste werk.

En dit is een gevoel van rijkdom dat voor iedereen mogelijk is en dat ik iedereen gun!

Tijd voor nog wat luchtige feitjes…

Chapeau als je al tot hier hebt gelezen 😉

Hierbij nog een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

✅ Ik kom dus uit Brabant (dan witte dèh). Hoe enthousiaster ik word, hoe Brabantser ik ga praten. Ik hoor het wel als de ondertiteling aan moet, hè?

✅ Ik ben getrouwd en heb een zoontje. Met mijn zoontje ga ik graag geo-cachen, dat is (kort uitgelegd) schat-zoeken in de buitenlucht. Ook zijn wij echte spelletjes fanaten en bloedfanatiek. Rummikub, Catan en regenwormen zijn favoriet

✅ Ik ben een échte koukleum. Onder de 25 graden heb ik het koud en zelfs in de zomer zit ik graag onder een dekentje op de bank. In de winter is mijn kruik mijn beste vriend. Ik voel me héél erg thuis op Curaçao

✅ Mijn favoriete drankje: koffie! Geen Senseo, maar lekker ouderwetse filterkoffie. Als ik weet dat ze ergens vieze automatenkoffie hebben, dan neem ik mijn eigen thermosbeker mee.

Je snapt natuurlijk dat ik nu héél benieuwd ben naar jou!
Super leuk als je me dat laat weten.

En laten we ook gelijk even connecten!