Carrière keuze traject

♥♥♥

Ontdek waar je ware talenten liggen, welk werk hier bij past
en switch zelfverzekerd van carrière!

Herken je dit?

 • Je vindt je huidige baan niet leuk, maar je hebt echt géén idee wat je dan wel graag wilt. Welk werk of beroep dan wél goed bij jou zou passen. Of nog belangrijker: welk werk je met gemak (en plezier!!) tot je 67e vol zou kunnen houden

 • Je bent eigenlijk stik ongelukkig. Je M O E T nog zo lang.. De gedachte aan dat je nóóit werk gaat doen waar je ECHT blij van wordt, daarvan krijg je gewoon een lange sik, bluhhhh

 • Je verlangt naar werk wat je meer voldoening en plezier oplevert. Stiekem durf je niet te geloven dat dit haalbaar  is voor jou. Een 5,5 is ook een voldoende toch? Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om méér te willen

 • Je ziet mensen om je heen overspannen worden en burn-out raken. Jij weet: dat wil ik niet. Jij zegt tegen jezelf: dat kan ik me niet veroorloven. Jij denkt: als ik zo doorga, dan staat dát lot mij misschien ook wel te wachten

 • Je voelt je ook vaak alleen in je zoektocht. Van de opmerkingen ‘het is overal wel wat hoor!’ en ‘wees blij dat je een baan hebt, veel mensen zouden jaloers op je zijn’ ga je alleen maar aan jezelf twijfelen. Ze helpen je in ieder geval niet vooruit in je zoektocht…

 • Misschien wéét je stiekem al wel een klein beetje wat je zou willen, maar durf jij jezelf nog geen toestemming te geven om dit ook daadwerkelijk te gaan doen? Want dan gaan er nog regelmatig gedachtes door je hoofd als: ‘is dit wel haalbaar voor mij?’ of ‘misschien moet ik gewoon genoegen nemen met een leuke hobby, dit is voor mij niet reëel.’

 • Daarnaast ben je ook bang om het verkéérde te kiezen. Wat nou als je iets kiest waar je óók weer dat rot gevoel van krijgt wat je nu hebt? Je vraagt jezelf continu af: hoe maak ik nou de goede vervolg keuze

 • Je begint zo langzamerhand een hekel te krijgen aan jezelf en dat je zo aan je veiligheid hangt. Want jij maakt jezelf continu wijs dat je het eigenlijk tóch wel goed hebt, daar waar je nu zit (qua salaris, arbeidsvoorwaarden, etc.) – oftewel: jij komt maar moeilijk uit die gouden kooi. EN maar tegen anderen zeggen: Joh, moet je gewoon doen hoor!! Maar ondertussen zélf in je broek schijten, omdat je als de dood bent om de boel los te laten

 • Na elke vakantie neem jij jezelf voor: en nú moet het roer om! Nu ga ik iets doen waar ik écht oprecht blij van wordt! Maar wat dan…??

‘If you have the courage to start
you have the courage to succeed’

~Mel Robbins

Wat als?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

 • Hoe zou jij het vinden als je ’s ochtends fluitend naar je werk zou vertrekken?

 • Wat als je weet van welk werk je hart gaat zingen? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

 • Hoe zou jij het vinden om nou eindelijk eens uit die gouden kooi te ontsnappen?

 • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen (om ondertussen maar onzekerder en onzekerder te worden).

 • Wat als je uitvindt van welk werk je nóóit meer vakantie zou willen nemen. Omdat je het ZO leuk vindt en omdat het je bijna natuurlijk afgaat.

 • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10! Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

Als je anders wilt, moet je ook anders leren kijken..

Veel te vaak zie ik het nog gebeuren dat mensen denken dat ‘hun enige uitweg’ is: de staatsloterij winnen.
Dat is écht niet zo!

Ook ik heb dit lang geloofd, maar ik geloof  inmiddels dat het voor iedereen mogelijk is om werk te doen waar je écht gelukkig van wordt.
Je moet alleen jezelf even heel goed uitpluizen, weten hoe je dat doet én weten welke stappen je daarvoor moet zetten.

Daarom heb ik het carrière-keuze-traject ontwikkeld. Tijdens dit traject help ik je in 3 maanden met een ijzersterke carrièreblauwdruk voor de rest van je loopbaan, zodat je zelfverzekerd een vervolgkeuze kunt maken (en succesvol jouw carrièreswitch kunt gaan realiseren).

Je leert de exacte stappen die ik zelf heb genomen om uit te vinden welk werk bij mij past. Dit zijn de stappen die ik al mijn klanten leer. Je leert niet alleen praktische zaken, maar we kijken ook naar je mindset.

Vraag een match-call aan!

If you are waiting for a sign…
…this is it

Het is jouw tijd. Dat voel je aan alles!

Jij bent klaar met waar je nu staat, omdat je er al véél te lang staat. Je weet wat het je gaat kosten wanneer je blijft waar je nu bent. Inmiddels ben je bereid om er alles voor te doen om dát te voorkomen (ook al vind je dat rete-spannend!). Je wilt super graag groeien met je carrière, maar je weet gewoon nog niet hoe. Je vindt het super spannend, maar je gevoel zegt je dat je dit mag doen. Dat dít de stap is die jou verder gaat helpen. Dat voel je tot in je tenen.

Ergens wéét je gewoon dat het ook voor jou is weggelegd: een fijne baan, ’s ochtends zin hebben om te gaan werken en op een feestje enthousiast vertellen over je gave functie. Als je weet dat het bestaat (leuk werk), als je het vertrouwen hebt dat het er voor jou ook is, maar als je nog niet precies weet HOE je daar dan achter komt, dan zit je hier op de goede plek!

Je weet ook dat ‘zelf nog even aanrommelen’ (a.k.a.: in het wilde weg netwerken, zonder concreet doel of concrete netwerkvraag. Of doelloos vacaturesites afstruinen) jou niks op gaat leveren. Met aanrommelen bespaar je nu misschien geld, maar het kost je op de langere termijn juist des te meer (aan frustratie, je gezondheid, gemiste dagen in die leuke baan en je relaties)

Waar ik ook benieuwd naar ben: hoe lang vertel jij jezelf al “het is maar werk“?
Hoeveel uur van je kostbare tijd heb je jezelf daarmee al ontnomen om iets te doen wat je echt leuk vindt?
Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat je eigenlijk ‘niet zoveel te zeuren hebt’? Dat je anders gewoon een leuke hobby moet zoeken ter compensatie?

Wat heeft dat je tot dusver al gekost qua frustratie? Gemiste carrière-kansen? Slapeloze nachten? Irritaties tussen jou en je partner? Gemiste dagen in die fantastische baan die wél bij je past?

En wat gaat het je nog meer kosten wanneer je zo door blijft gaan?

Het zijn rot-vragen.. Ik weet het.
En wanneer iemand mij deze vragen stelde toen ik zelf bezig was met mijn carrièreswitch, werd ik boos en stak ik mijn kop in het zand.
Toen ik wél aan de slag ging met deze vragen, leverde me dat uiteindelijk positieve doorbraken op.
Ik stel deze vragen nog steeds met regelmaat aan mezelf als ik voor bepaalde uitdagingen sta.
En nee, dat is nooit leuk.
Maar het is wél de meest effectieve manier naar (positieve) verandering.

En ik doe het óók niet meer alleen.

Mogelijk heb je al super veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld door het lezen van blogs, boeken, gratis E-books, het doen van (gratis) loopbaantests en het volgen van inspirerende mensen met inspirerende carrières op Instagram. Je weet eigenlijk best al veel, maar het lukt je maar niet om de kennis op jouw specifieke situatie toe te passen. Eigenlijk heb je gewoon een stok achter de deur nodig. En niet alleen om de kennis op een juiste manier toe te gaan passen, maar ook echt te gaan DOEN (in plaats van alleen maar te denken over die carrièreswitch).

Zo herkenbaar! Vraag een match-call aan >>>

Nog even voorstellen…

Eind 2013 gebeurde er iets wat later het startschot bleek voor een aantal veranderingen in mijn leven. Ik kreeg een burn-out.
Klinkt alsof ik een cadeautje kreeg, niet?
Nouuu…. dat voelde op dat moment ECHT NIET zo.

Terugblikkend op die periode, heeft het me echter veel gebracht.

Ik weet uit eigen ervaring dus maar al te goed hoe lastig en frustrerend het kan zijn.
Wat ik nog het meest rotte vond aan de situatie, was dat ik in een gouden kooi zat.
Ik had wél een goed salaris.
Wél goede arbeidsvoorwaarden.
En ik kon thuiswerken, wat ook fijn combineren was met mijn gezin.
Waarom was ik dan zo ongelukkig? Wat had ik nou eigenlijk te zeuren?

Ik besloot me uiteindelijk (3 jaar aanmodderen en een burn-out later) te laten coachen.
Zo kreeg ik op een rijtje wat ik moest doen, hoe ik dat moest doen en in welke volgorde.
Mijn coach liet me inzien dat er ook wel wat gesleuteld mocht worden aan mijn mindset en uitstraling..
Ik was inmiddels een ervaren mopperkont en gaf alles en iedereen de schuld, behalve mezelf…
Dat helpt natuurlijk niet. Niet als je opzoek bent naar (ander) werk. Maar ook niet op andere vlakken in je leven.
En zo werd ‘ verbeter de wereld, begin bij jezelf ‘ mijn nieuwe motto.

Sinds ik dáár mee aan de slag ben gegaan, zijn er zoveel mooie dingen (en mensen!) op mijn pad gekomen.
Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven.

Nu run ik een succesvol bedrijf waarin ik vrouwen help om uit te vinden welk werk écht goed bij hen past.
En ik heb nooit meer het gevoel dat ik aan het werk ben, want ik vind mijn werk fantastisch en mag doen waar ik goed in ben, waar ik mega veel energie van krijg!

Dát wil ik jou ook graag leren.
Niet alleen een paar simpele testjes doen, maar alles grondig aanpakken.
Beginnen vanaf nul. Starten met een schone lei.

Don’t fear failure.
Fear being in the exact same place next year as you are today.

Wat leer je tijdens het carrière-keuze-traject?

√ In het carrière keuze traject word je 3 maanden intensief door mij begeleid om jezelf en jouw carrière te laten groeien. We gaan een goede fundering leggen voor jouw hele loopbaan, zodat je in de rest van je carrière keuzes kunt gaan maken vol zelfvertrouwen en zonder twijfel.

√ Je hebt 3 maanden lang een direct lijntje met mij en ik leer je alles over je mindset (en hoe je deze kunt beïnvloeden), over jouw kwaliteiten, over je valkuilen, uitdagingen en ontwikkelpunten (en hoe je deze kunt omarmen), we pluizen samen uit waar jouw volgende werkgever aan moet voldoen. En tot slot leer ik je hoe je die baan voor jezelf kunt realiseren (#spoileralert: ik geloof niet in vacatures zoeken op internet!!). We zetten samen die stip op de horizon en maken een plan, zodat jij vol vertrouwen kunt gáán voor die droombaan van jou.

√ Je krijgt toegang tot mijn online omgeving waarin je alle informatie vindt over het vormgeven van jouw carrière (de opbouw is vergelijkbaar met de online training die je nu hebt gevolgd, alleen gaan we nog veel dieper in op alle onderwerpen die noodzakelijk zijn om uit te vinden welk werk goed bij je past).

√ We starten het traject met een 1-op-1 kick-off van 1,5 uur (online via Zoom, of offline in mijn praktijk), waarin we jouw doelen voor de komende 3 maanden vaststellen. We stellen samen vast wat bij jou extra aandacht nodig heeft de komende tijd (zodat het traject ook helemaal aansluit bij jouw behoeften). En we duiken ook samen in jouw beperkende overtuigingen en obstakels (omdat ik wéét hoe lastig het is om deze zélf allemaal boven tafel te krijgen).

√ Na de kick-off mag je gedurende de 3 maanden van ons traject samen, nog 5 sessies van 45 minuten inplannen. Je krijgt hiervoor toegang tot mijn agenda, zodat je zelf je sessies kunt inplannen. De sessies vinden plaats via Zoom (online).

√ Na deze 3 maanden samenwerken sluiten we ons traject af, maar je behoudt nog twee jaar lang toegang tot de online omgeving.

Investering

Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou.
Want: dit traject werkt, zolang jij er aan werkt.
En niet voor 40%, niet voor 50%, maar met 100% inzet.

De financiële investering in dit traject bedraagt € 997,00 inclusief BTW.
Dit bedrag  is ook in 3 termijnen van € 349,00 inclusief BTW te voldoen.

Waar wacht je nog op?

Vraag een match-call aan!

If you’re not changing it, you’re choosing it

Ik hoop oprecht dat je nu niet in de valkuil stapt van ‘zelf aanmodderen, uitstellen en opgeven’.

Hoe ik weet dat dit een risico is?
Ik was er zelf ook zo eentje!

Zo ene van ‘geen hulp zoeken’ en alles zelf willen doen.
Dat heeft me veel gekost uiteindelijk (o.a. een burn-out). En ik zie het helaas vaker gebeuren.

Daarom deel ik hieronder twee ‘checks’ die je bij jezelf kunt doen. Dan kun je testen of je ook in de valkuil van zelf aanmodderen dreigt te stappen:

check 1: je hebt al heel veel informatie verzameld (hallo, dokter Google!), maar je mist nog een aantal puzzelstukjes

Zo kun je er bijvoorbeeld de vinger niet op leggen wát het nou precies is wat jou nog tegenhoudt.
Laat staan hoe je er dóór kunt breken.

En ergens is het óók heel logisch dat je er zélf niet de vinger op kan leggen wat het nou precies is wat je tegenhoudt. Je hebt wel een vermoeden, maar écht goed onderzoek doen: dat lukt je gewoon niet. Dat is heel normaal, we praten vaak niet voor niks over ‘blinde vlekken’. Ik kan dan ook al mijn kennis hierover online met je delen, de crux zit ‘em hier vaak toch écht in het gesprek.

Daarom is het ook zo fijn en waardevol om het sámen te doen. Met iemand die je een spiegel voorhoudt en de juiste vragen aan je stelt. En iemand die wéét waar je tegenaan loopt tijdens het carrièreswitch proces, maar die je aan blijft moedigen (ondanks je eigen twijfels!) in plaats van dingen uit je hoofd gaat praten (wat je mensen uit je omgeving vaak geneigd zijn te doen – met alle goede bedoelingen overigens).

Ook weet ik uit ervaring hoe lastig het is om je eigen kwaliteiten goed vast te stellen en te ontdekken wat jou nou precies uniek maakt (en het dan ook nog leuk weten te verkopen, bijvoorbeeld bij nieuwe werkgevers). Zo heb ik zelf jarenlang werk gedaan waar ik weliswaar super goed in was, maar wat ik écht niet leuk vond om te doen! Het is de kunst om uit te vinden wat jou van nature super goed af gaat, zodat werken niet meer als werken voelt. Want wanneer je iets doet wat lekker voelt om te doen, waarvoor je geen inspanning hoeft te doen en waardoor je de tijd helemaal vergeet? Nou dan kun je je vast voorstellen dat werken dan heel lekker is!

Ook ondersteun ik je (via diverse methodes en oefeningen) in het bedenken van gave nieuwe carrière ideeën. Wanneer het niet stroomt (of juist veel te erg!) dan is het fijn wanneer er iemand met je meekijkt en er als een helikopter boven hangt en de rode draad voor je eruit pikt. En daarop aansluitend: iemand die je helpt in het maken van een zo goed mogelijk keuze.

Jaaahaa, de oplettende lezer ziet het goed: ik schrijf hier bewust ‘een zo goed mogelijk keuze’, want de perfecte keuze bestaat niet. Goed kiezen wel. Daar help ik je bij. Daarnaast help ik je ook bij het goed denken over je keuzes. Dat alles zorgt ervoor dat je een goede basis legt om ook daadwerkelijk over te gaan tot actie en jouw dromen te realiseren.

En tot slot maken we daartoe samen een plan. We zetten die stip op de horizon, bepalen welke acties je daarvoor wilt ondernemen en ik ga je een aantal goed werkende manieren leren om ook daadwerkelijk die baan of functie te bemachtigen. En nee: dat gebeurd dus niet door vacaturesites af te struinen en je CV overal naartoe te mailen.

Check 2: Je wéét wel dat je iets moet veranderen, maar op de één of andere manier komt het niet tot actie

Je hebt al een aantal E-books gedownload, of boeken besteld, of tips in je hoofd opgeslagen waar je ‘echt eens iets mee moet’. Maar op de één of andere manier komt de klad er elke keer in. Dit gebeurt je mogelijk wel vaker als je aan iets nieuws begint. Dan begin je volle bak enthousiasme, maar onderweg gaat er iets mis.

Excuse my french, maar dan heb je gewoon een (liefdevolle!) schop onder je kont nodig!

Dat klinkt onaardiger dan ik het bedoel.

Want ik weet wel waar het vaak vandaan komt. Angst om te falen, overweldigd zijn door alle informatie die op je pad is gekomen en jezelf daardoor lam laten slaan, het antwoord niet kunnen vinden op sommige vraagstukken en dan maar helemaal stoppen.

Júist dan is het fijn om een persoonlijke cheerleader aan de zijlijn te hebben. Iemand die met je meedenkt, meekijkt en de juiste vragen stelt om jou in de actiestand te zetten.

Let wel: ik ben geen tovenaar en uiteindelijk zul je het écht zelf moeten gaan doen.

Maar hoe fijn zou het dan zijn als je gedurende 3 maanden iemand tot je beschikking hebt waar je álles aan kunt vragen, waar je ál je onzekerheden mee kunt bespreken? Iemand die in jou gelooft, die jou al verder ziet dan waar jij jezelf ziet en die jou ook aan zal moedigen om er alles uit te halen wat er in zit!

Ik ben er klaar voor!

Vraag een macth-call aan!

Zij gingen je voor & stapten uit hun nachtmerrie!

Jaren ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Met veel plezier, maar wel altijd met twijfel in mijn achterhoofd. Die twijfel werd, met het groeien van mijn gezin, steeds groter. Mijn belangrijkste rol is die van moeder en die kan ik alleen goed invullen wanneer ik lekker in mijn vel zit. Met veel plezier naar je werk gaan draagt hier zeker aan bij. Dat plezier was er, maar na iedere vakantie sloeg de twijfel weer toe. Het werd tijd voor actie. Ik had zelf geen idee waar ik moest beginnen. En op de vraag die iedereen als eerste stelde “Ja maar wat wil je dan gaan doen?”, kon ik al helemaal geen antwoord geven.

Ik besloot in gesprek te gaan met Rina. Dit voelde vanaf ons eerste contact meteen super goed. Beginnen bij het begin vond ik erg prettig. Door te onderzoeken wat mij nu écht blij maakt, wat ik écht belangrijk vind en door te onderzoeken waar mijn kracht ligt, werd de puzzel steeds meer compleet. Vervolgens maakten we de vertaalslag naar een eventuele baan.

Dit was voor mij dé manier. Tijdens onze sessies had ik veel “oja-momenten”. O dus ik kan dus werk doen waarin de dingen die ik belangrijk en fijn vind én waar ik in mijn kracht sta samenkomen. Wat een eye-opener!

Rina heeft mij tijdens dit traject op de juiste wijze gestuurd, door haar directe vragen, de fijne gesprekken én het gevoel te geven dat ze echt achter je staat.

Twijfel je of een loopbaantraject iets voor jou is? Dan zeg ik doen. Het heeft mij zo veel gebracht. Ik ben nu bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming. Waarin al mijn eye-openers samenkomen. Omdat de begeleiding van Rina mij zo goed is bevallen gaat zij mij hierbij ook weer ondersteunen. Ik kijk er nu al naar uit.

– Maartje, 30 jaar

Aanbevelingen LinkedIn

– LinkedIn reviews (hier lees je er nog meer!)

Fijn, weer nieuwe energie! Ik -als startend ondernemer nog volop in de onderzoeksfase- heb gesproken met Rina over hoe de focus te bepalen van mijn dienstverlening (en dus ook mijn eigen sales en marketing). En vooral… keuzes te maken. Rina maakt spannend iets minder spannend en leuk nog leuker! Nuchter, goed luisterend en directe feedback is wat je kan verwachten en wat mij heeft geholpen in de mindset “ga maar doen”. Het hoeft niet in een keer 200% goed en we kunnen onderweg altijd bijsturen.

Rina gebruikt haar coachingstechnieken subtiel maar treffend. Het heeft mij doen inzien dat het één het ander niet uitsluit en iedere keuze een dynamisch karakter heeft. Ik ga niet te lang stilstaan bij “de verpakking en het verhaal” en de optie die voor mij nu als beste voelt verder uitwerken! Dank je wel.

– Eelke van der Heijden – werkvoortien.nl

Tijdens de Nationale Carrièrebeurs in Utrecht heb ik een workshop gevolgd bij Rina. Tijdens deze workshop heb ik veel nuttige tips gehad, waaronder uitleg over haar 5 stappenplan. Haar verhaal was heel duidelijk. Ik was onder de indruk. Aan het einde gaf ze aan vijf online coachsessies te verloten. Ik was één van de winnaars. Lucky me!

In een gesprek van een half uur wist ze de juiste vragen te stellen. Ze heeft mij doen inzien dat ik niet alleen hoefde te reageren op vacatures die voorbij kwamen. Ik heb geleerd dat ik de (voor mij interessante) bedrijven actief kan benaderen voor een oriënterend gesprek. Deze coachsessie is voor mij heel waardevol geweest. Met deze nieuwe inzichten en tips heb ik er alle vertrouwen in dat die nieuwe baan er in 2020 voor mij zal komen.

Fernanda, projectondersteuner

Reviews LinkedIn

– LinkedIn reviews (hier lees je er nog meer!)

Ik liep al een tijdje rond met dat ik mijn werk op zich nog wel leuk vond, maar geen uitdaging meer had in mijn werk. Ik wilde wel iets anders, maar wat? Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind. Het grootste inzicht wat ik gekregen heb naar aanleiding van het traject bij Rina, is dat ik inderdaad veel dingen leuk vind. Maar toen ik per functie ging kijken wat ik er dan leuk aan vind, zag ik dat sommige punten wel heel vaak terugkeerde. Ik weet nu dus beter wat ik zeker terug wil zien in een functie en waar ik gelukkig van word.

Ik zou anderen zeker aanbevelen om loopbaancoaching bij Rina te doen. Ze gaat met je in gesprek en stelt goede vragen om bepaalde dingen helder te krijgen, het is heel laagdrempelig. Ook geeft ze goede voorbeelden om het te verduidelijken. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die bij je passen. Ik heb nu weer voldoende input en zin om op zoek te gaan naar mijn volgende baan!

– Inge

Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en mijn grootste probleem vóórdat ik een sparsessie bij Rina deed, was het stemmetje in mijn hoofd.. Die telkens met heel veel “maar” kwam. Daardoor kreeg ik vele vraagtekens erbij: ‘ik ben er één van de zovele en waarom zou ik goed genoeg zijn?’ Ook een probleem was, dat ik niet wist waar te beginnen. Ik vroeg me af: zijn er goede of slechte volgordes? Mijn grootste inzicht na de sessie met Rina, is dat ik zeker goed genoeg ben en dat ik niets te verliezen heb! Als ik het niet probeer weet ik zeker dat ik niet slaag. Dan zal mijn droom altijd een droom blijven. En dat is echt zonde. Rina heeft me zoveel tips gegeven op gebied van start, KVK, branding, boekhouden, kleine stapjes zetten. We hebben meteen 3 actiepunten kunnen afspreken en doordat ze vastliggen, hield ik me eraan!

Ik beveel anderen een sessie met Rina aan, omdat je met haar zo’n heerlijk en eerlijk gesprek hebt! Het is gezellig en geeft je echt POWER! Je wilt meteen aan de slag met je bedrijf. Ik zelf had van te voren geen vragen, omdat ik gewoon niet wist waar te beginnen… Uiteindelijk heb ik 4 A4tjes volgeschreven….. met zoveel waardevolle tips! En deze vrouw geeft je zoveel zelfvertrouwen. Ondertussen heb ik contacten met goede leveranciers, heb ik een bruikbaar logo, zijn mijn Insta en Facebook steeds beter up to date. Ook heb ik een afspraak met de boekhouder en een afspraak met de KVK!! Vanaf medio dit jaar heb ik een bedrijf!

– Inge van Pinxten || JUTE kids & more

Ik weet genoeg

Vraag een macht-call aan!

Veel gestelde vragen

Ik ga graag voor resultaat en dat bereik je in mijn optiek meestal niet met 1 sessie. Dit is de reden waarom ik geloof in mijn totaal pakket. Mijn cliënten zijn mijn visitekaartje, mijn ambassadeurs. En dat bereik ik door concrete resultaten met ze te boeken, te slagen en niet door halfbakken werk af te leveren. Als ik ergens aan begin, dan doe ik het ook goed. Zo sta ik ook in het aanbieden van mijn trajecten.

Het enige waar ik losse sessies in aanbied, zijn mijn therapiesessies

Investeren is áltijd spannend. Misschien vraag je je af of het je geld wel waard is. Wat nou als het je niet het gewenste resultaat oplevert? Of misschien vraag jij je af of je zélf wel deze investering waard bent…?
Ik stel mezelf altijd twee hele belangrijke vragen als ik een investering doe:

 1. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?
 2. Wat levert het me op als ik op deze manier in mezelf investeer?

Woon je niet bij mij in de buurt, geen probleem! Ik heb ook iemand geholpen uit Heerhugowaard. Dat is 183 KM enkele reis hier vandaan. Gaat het gewoon live, maar dan online. Ik gebruik daarvoor het online conferentieprogramma ‘ZOOM’. No problem! Afstand is voor mij een relatief begrip. Op deze manier wil ik het programma voor iedereen toegankelijk maken.

Het programma bevat maximaal 6 gesprekken, welke je in kunt plannen in een tijdsbestek van 3 maanden. Je krijgt (online) toegang tot mijn agenda, waarin je vervolgens zelf je sessies kunt plannen. Daarnaast bevat het programma online modules die je in je eigen tijd kunt volgen. Je houdt twee jaar lang toegang tot de online omgeving.

Nee. En daar wil ik heel duidelijk over zijn. Alleen de mensen die, ondanks de gevoelens van onzekerheid, moe zijn (of misschien wel moedeloos zijn), tóch bereid zijn om dingen anders te gaan doen, om veranderingen aan te gaan brengen, zullen écht iets hebben aan dit traject. Ik doe er vervolgens alles aan om jou zo goed mogelijk hierin te coachen.

Alléén inzichten verkrijgen en deze vervolgens op de plank laten liggen, leiden niet tot daadwerkelijke verandering. Hierbij komt jouw inzet om de hoek kijken: ben jij bereid om alle verkregen inzichten (met mijn hulp) daadwerkelijk toe te gaan passen?

Omdat ik kwaliteit, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het register VPMW (Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk) bij beroepsvereniging de NFG.

Om toegelaten te worden tot het register VPMW dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast dien je aanvullend een complementaire opleiding op minimaal HBO-niveau te hebben afgerond.
Ik voldoe aan deze voorwaarden omdat ik afgestudeerd ben als Pedagoog. Daarnaast heb ik de complementaire 4-jarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut afgerond. Ook wordt door de NFG onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

Dit programma bevat alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat jij succesvol van nachtmerrie naar droombaan kunt gaan. Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik zelf van nachtmerrie naar droombaan (en inmiddels droombedrijf) ging. En het werkte niet alleen voor mij, maar ook voor mijn cliënten.

Het Carrière-Keuze-Traject werkt.
Als jij maar werkt en bereid bent om te doen wat je moet doen.

Ja, dat is mogelijk.

Je mag het in 1x betalen (€ 997,00 incl. BTW) of in 3 termijnen van € 349,00 incl. BTW

Ik krijg wel eens mails van mensen die twijfelen. En dat mag, geen enkel probleem. Ik stap zelf ook niet altijd ‘zomaar’ in een cursus of training. Vaak komt de twijfel voort uit onduidelijkheid, stuur me dan gerust een mail met je vraag.

Soms komt de twijfel voort uit angst en natuurlijk vraag ik dan ‘angst waarvoor?’.

En ik begrijp het helemaal hoor… Investeren in jezelf is eng.. Maar toch geloof ik dat het zich altijd terugbetaalt. Neem alle informatie op deze pagina nog eens goed door en probeer heel eerlijk naar jezelf te kijken en jezelf de vraag te stellen:

´Is dit wat ik nodig heb op dit moment?’

Het grootste risico dat je loopt is namelijk dat je uit de nachtmerrie stapt en eindelijk die carrière realiseert waar je je happy in voelt.

Toen ik zelf instapte in het programma van mijn coach, deed ik dat ook met de nodige bibbers! Want het was toch best veel geld…. Maar ik vind het zo fijn om te leren van iemand die ‘de weg al voor mij heeft vrijgemaakt’ en precies weet waar ik doorheen ga en wat slim is om te doen en wat juist niet! En zij is niet de eerste coach waarin ik heb geïnvesteerd. Mijn eerste coach heeft me geholpen bij het neerzetten van een goede en stevige basis van mijn bedrijf. En ik investeer ook in coaching (bijvoorbeeld hypnose) op mentaal gebied, want ook ik loop soms tegen bepaalde dingen aan.

Ik wist echter bij alle investeringen die ik tot nu toe gedaan heb, dat er eigenlijk geen andere optie was dan het aan te gaan. Want de angst om mijn droom kwijt te raken, of niet meer alles te kunnen behappen in mijn bedrijf, was voor mij veel erger!

Zelf ondervind ik ook nog regelmatig angst. Ik ben net een mens 😉. Ik laat me er alleen niet meer door tegenhouden. ‘Met volle angst vooruit’ is zo’n super mooie quote die ik laatst tegenkwam op social media (hij is van ‘Lief Leven’ geloof ik). En daar ga ik ook voor!

Dus, wat is groter: je angst om te blijven staan of je angst om te springen?

Er zijn ook een aantal redenen om het beter niet te doen (een loopbaantraject volgen bij mij). Ik som ze hieronder voor je op:

 • Als je ergens voelt dat je graag wilt, maar je blokkeert volledig door de gedachte dat je 3 maanden aan de bak moet en daar een investering voor moet doen. Gezonde spanning is goed, maar het moet je niet blokkeren
 • Als je vol wrok en frustratie zit en kampt met onbedwingbare boze gevoelens over je huidige situatie. Bijvoorbeeld: als je super boos bent op je werkgever en eigenlijk niets anders kunt dan mopperen op je baas en collega’s en wijzen naar anderen.
  Voor dit traject met mij moet je in staat zijn tot enige mate van zelfreflectie. Soms kan iemand dat helemaal niet. Soms kan iemand dat nóg niet, omdat ‘ie bijvoorbeeld net in het begin van een rouwfase zit (wat voorkomt als je net (onverwacht) afscheid hebt moeten nemen van je baan)
 • Als je nét thuis zit met een burn-out.
  Zit je in het begin van dit proces, dan ben je meestal gebaat bij energieherstel, onderzoek naar hoe het zo ver heeft kunnen komen, het (opnieuw) ontdekken van je grenzen en het aanleren van tools om juist niet die grenzen over te gaan (en op tijd weer op te laden). Dat vind je niet in het traject met mij.
  Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een Psycholoog. Of je kunt kijken in het beroepsregister van de NFG (hier ben ik zelf ook bij aangesloten). Niet iedereen kan zich hier zomaar bij aansluiten… Om toegelaten te worden tot dit register dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast dien je aanvullend een complementaire opleiding op minimaal HBO-niveau te hebben afgerond. Hulp van een therapeut uit dit register krijg je in veel gevallen ook vergoed vanuit je zorgverzekering.
  Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!
 • Als je ernstige depressieve (of andere psychische) klachten ervaart. Kijk dan bij het vorige punt voor het vinden van de juiste hulp

Ik ben therapeut en counseling / psychosociale therapie wordt in veel gevallen vergoed door je zorgverzekering (vanuit de aanvullende verzekering).
Een overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingsmogelijkheden vind je hier.

Het is echter zo dat bepaalde vormen van hulpverlening of therapievormen zijn uitgesloten. Doorgaans geldt dat alleen curatieve hulpverlening wordt vergoed.
(Loopbaan)coaching, -begeleiding en bijvoorbeeld relatietherapie vallen buiten het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraar.

Het carrière-keuze-traject valt onder de noemer: loopbaancoaching.

Voor (loopbaan)coaching bestaan wel andere vergoedingsmogelijkheden. Grote kans dat in jouw cao (bijvoorbeeld in de cao Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, COA gemeenten, CAO woondiensten, etc.) een IKB (individueel keuzebudget) of loopbaanbudget is opgenomen. Je kunt jouw CAO online vinden of informeer hiernaar bij je leidinggevende of vakbond. Vind je het lastig om dit met je werkgever te bespreken? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we of ik jou hierin kan ondersteunen.

Houdt je carrière-keuze-traject verband met een opleiding of studie, dan kun je de kosten mogelijk aftrekken bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn mogelijk aftrekbaar: als bedrijfskosten.

Denk je nu, na het volgen van mijn online training dat niet loopbaancoaching hetgeen is wat je nodig hebt, maar dat je een paar gesprekken nodig hebt om een laagje dieper te gaan? Dat je gebaat bent bij gesprekstherapie? Om zo weer e.e.a. op de rit te krijgen? Dan kom je mogelijk wél in aanmerking voor een vergoeding.

Klik HIER en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we een match zijn, zodat we kunnen kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail: info@hmvsupport.nl.