Welk werk past bij mij?

Ontdek binnen 3 maanden je ware talenten en het antwoord op de vraag: welk werk past nou goed bij mij?

Zodat je succesvol en zelfverzekerd naar een carrière kunt switchen waar je écht happy van wordt.

Hoe kom ik erachter wat voor werk ik leuk vind? Wat past bij mij?

 • Je vindt je huidige baan niet leuk en voelt aan alles dat er MEER in zit… Maar je hebt echt géén idee wat je dan wel graag wilt. Welk werk of beroep dan wél goed bij jou zou passen. Je weet vooral wat je NIET (meer) wilt en stelt jezelf regelmatig de vraag:
  Welk werk past bij mij?

 • Je hebt al van alles gedaan en ondernomen om erachter te komen welke richting je op moet met je carrière. Dat heeft je alleen nog niet het antwoord opgeleverd waar je naar op zoek bent

 • Je verlangt naar werk wat je meer voldoening en plezier oplevert. Je verlangt naar werken op joúw voorwaarden. Stiekem durf je niet te geloven dat dit haalbaar is voor jou. Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om méér te willen. En ergens schaam je je ook voor dit verlangen. Want: wat heb je nou te klagen…? En zo ‘rupsje-nooit-genoeg’ ben je toch niet opgevoed?

 • Je voelt je ook vaak alleen in je zoektocht. Van de opmerkingen ‘het is overal wel wat hoor!’ en ‘wees blij dat je een baan hebt, veel mensen zouden jaloers op je zijn’ ga je alleen maar aan jezelf twijfelen. Ze helpen je in ieder geval niet vooruit in je zoektocht…

 • Misschien wéét je stiekem al wel een klein beetje wat je zou willen, maar durf jij jezelf nog geen toestemming te geven om dit ook daadwerkelijk te gaan doen? Want dan gaan er nog regelmatig gedachtes door je hoofd als: ‘is dit wel haalbaar voor mij?’ of ‘misschien moet ik gewoon genoegen nemen met een leuke hobby, dit is voor mij niet reëel.’

 • Door alle druk die je voelt om je te bewijzen (en om het goede te kiezen), ben je ook bang geworden om het verkéérde te kiezen. Wat nou als je iets kiest waar je óók weer dat rot gevoel van krijgt wat je nu hebt? Je zit niet echt te wachten op de ‘zie-je-wel’- comments van je omgeving. Je vraagt jezelf dus continu af: hoe maak ik nou de goede vervolg keuze?

‘If you have the courage to start, you have the courage to succeed’

~Mel Robbins

Ik wil werk dat super goed bij me past!

 • Hoe zou je het vinden als je precies zou weten welk werk fantastisch goed bij je zou passen?
  Wat nou als ik je zou zeggen dat je ALLES mee kunt nemen in je vervolg carrière? Van energieniveau tot vak-inhoud en van salariswensen tot het bedrijf dat bij je past. Hoe zou je het vinden als je precies zou snappen waarom het eerder nog niet gelukt is? Zodat dit je nu niet meer tegen hoeft te houden in het bereiken van je doel?

 • Hoe zou het voor je zijn als je schaamteloos en concessie loos voor je dromen zou gaan? Als je je door niets meer laat tegenhouden? Wat als je zou gaan voor ultiem levensgeluk? Van een mwèh-baan naar een droomleven. Zodat niet alleen je carrière in de lift zit, maar dit ook een positief effect heeft op je gezondheid, je relaties en je sociale leven, je financiën.
  Zodat je later – als 85jarige bejaarde – met een tevreden en gelukkig gevoel terug kan kijken op je leven. Wetende dat je altijd plezier hebt gemaakt en de leukste versie van jezelf bent geweest. Mede dankzij die fantastische carrière die jij voor jezelf gecreëerd had.

 • Hoe zou je het vinden om zó zeker te zijn van je keuzes en de switch die je wilt maken, dat het niet meer zoveel uitmaakt wat anderen vinden? Dat je die angst (en goed bedoelde adviezen) van anderen kunt laten voor wat ze zijn: de angst van die ander. Hoe zou je het vinden om hierdoor zelf (onbedoeld) een inspiratiebron voor anderen te zijn? Goed voorbeeld doet volgen hè 😉

 • Wat nou als ik je zeg dat je zelfverzekerd (en zonder risico’s) kunt switchen? Hoe zou je het vinden dat je niet hóeft te wachten op die grote prijs in de staatloterij? Want laten we eerlijk wezen: die kans is minimaal aanwezig. Wat nou als ik je zeg dat je zelf jouw leven kunt vormgeven?
  Jij kunt gaan van passief (het overkomt me), naar dromen (dit zou ik graag willen) naar actief (plannen en GAAN).
  Hoe lekker zou je het vinden om dit allemaal zelf (weer) in de hand te hebben?

De 3 manieren waarop ik je kan helpen bij die carrièreswitch:

Zelfstandig

Direct & volledig zelfstandig aan de slag

Online programma

12 online modules (+ bonussen!) die je helpen uitvinden welk werk écht goed bij je past.
Doorloop dit programma volledig zelfstandig in je eigen tijd & tempo.
Je krijgt geen 1-op-1 begeleiding bij dit programma. Je kunt later altijd nog upgraden mocht je hier toch behoefte aan hebben.

Na aankoop ontvang je een e-mail met inloggegevens en kun je direct starten.
Twijfel je of dit programma geschikt is voor jou? Stuur me dan even een mailtje.

Light

Veel zelf doen met een klein beetje hulp

Online programma met begeleiding

Alles uit het ‘zelfstandig’-programma mét een duwtje in de rug.
We starten samen met een persoonlijkheidsanalyse + uitgebreid rapport + gesprek.
En aan het eind van het programma heb je een afrondend gesprek om de puntjes op de ‘i’ te zetten of je strategie samen te bespreken.
Is 2 gesprekken toch niet voldoende? Je kunt altijd upgraden naar het intensieve programma.

Intensief

Diepgaand en persoonlijk traject

Intensieve 1-op-1 begeleiding

In 12 weken gaan we samen uitvinden welk werk écht goed bij je past. Je gaat zelfstandig aan de slag met de 12 online modules. Wat je tegenkomt tijdens de oefeningen, diepen we samen uit tijdens onze 1-op-1 gesprekken. Die krijg je in totaal 6. Loop je tussendoor vast? Je mag me al je vragen mailen. We starten onze samenwerking met een persoonlijkheidsanalyse (zoals in het light programma).

Bestaat dat wel? Leuk werk dat supergoed bij je past?

Veel te vaak zie ik het nog gebeuren dat mensen denken dat ‘hun enige uitweg’ is: de staatsloterij winnen. En dat snap ik helemaal. Want je hebt ergens voor geleerd, je hebt bepaalde werkervaring op gedaan, de meeste mensen om je heen kiezen voor dit geijkte pad en lijken het naar hun zin te hebben. Dus het voelt gek dat jij het niet kan vinden.

Maar geloof me… Een dikke geldprijs winnen is NIET de enige uitweg.

Ook ik heb dit lang geloofd, maar ik geloof inmiddels dat het voor iedereen mogelijk is om werk te doen waar je écht gelukkig van wordt. Om werk te doen dat zó goed aansluit bij het leven dat jij wilt leven, zodat je geluk op alle fronten ervaart.

Ik heb dit niet alleen zelf ervaren, maar zie het ook bij veel van mijn klanten die nu succesvol van carrière zijn geswitcht en iets zijn gaan doen dat véél beter bij hen past.

Je moet alleen jezelf ‘even’ heel goed uitpluizen, weten hoe je dat doet én weten welke stappen je daarvoor moet zetten.

Daarom heb ik het Regie over je Carrière – traject ontwikkeld.

Tijdens dit traject help ik je in 3 maanden met een ijzersterke carrièreblauwdruk voor de rest van je loopbaan, zodat je zelfverzekerd een vervolgkeuze kunt maken (en succesvol jouw carrièreswitch kunt gaan realiseren).

Je leert de exacte stappen die ik zelf heb genomen om uit te vinden welk werk bij mij past. En waar ik inmiddels ook al honderden klanten mee heb geholpen. Een bewezen methodiek die ook jou gaat helpen om uit te vinden welk werk écht fantastisch goed bij je past. Een methodiek die ervoor zorgt dat je het ook écht gaat DOEN.

Je leert namelijk niet alleen praktische zaken, maar we kijken ook (en misschien wel vooral) naar je mindset.

Ik ga je helpen loslaten: je diploma’s en werkervaring interesseren me niet zoveel – klinkt heel onaardig, zo bedoel ik het niet.

Maar dit is écht nodig als je iets wilt creëren waar jij echt van AAN gaat, op élk vlak. Als we vanuit een blanco canvas beginnen, is ineens weer alles mogelijk.

Zullen we er even over bellen?

If you are waiting for a sign…
…this is it

Jij bent klaar om jouw huidige carrière hoofdstuk af te sluiten

Het is jouw tijd. Dat voel je aan alles!

Jij bent klaar met waar je nu staat, omdat je er al véél te lang staat. Je weet wat het je gaat kosten wanneer je dit werk blijft doen dat niet bij je past. Inmiddels ben je bereid om er alles voor te doen om dát te voorkomen (ook al vind je dat rete-spannend!). Je wilt super graag groeien met je carrière, maar je weet gewoon nog niet hoe. Je vindt het super spannend, maar je gevoel zegt je dat je dit mag doen. Dat dít de stap is die jou verder gaat helpen.

Dat voel je tot in je tenen.

Ergens wéét je gewoon dat het ook voor jou is weggelegd: een fijne baan, ’s ochtends zin hebben om te gaan werken en op een feestje enthousiast vertellen over je gave functie.
Als je weet dat het bestaat (leuk werk), als je het vertrouwen hebt dat het er voor jou ook is, maar als je nog niet precies weet HOE je daar dan achter komt, dan zit je hier op de goede plek!

Je weet ook dat ‘zelf nog even aanrommelen’ (a.k.a.: in het wilde weg netwerken, zonder concreet doel of concrete netwerkvraag. Of doelloos vacaturesites afstruinen) jou niks op gaat leveren. Met aanrommelen bespaar je nu misschien geld, maar het kost je op de langere termijn juist des te meer (aan frustratie, je gezondheid, gemiste dagen in die leuke baan. Het gaat ten koste van je relaties – want je lontje wordt steeds korter en je wordt er uiteindelijk alleen maar onzekerder van)

Werk is maar werk

Waar ik ook benieuwd naar ben: hoe lang vertel jij jezelf al “het is maar werk”?

Hoeveel uur van je kostbare tijd heb je jezelf daarmee al ontnomen om iets te doen wat je echt leuk vindt?

Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat je eigenlijk ‘niet zoveel te zeuren hebt’? Dat je anders gewoon een leuke hobby moet zoeken ter compensatie?

Wat heeft dat je tot dusver al gekost qua frustratie? Gemiste carrière-kansen? Slapeloze nachten? Irritaties tussen jou en je partner? Gemiste dagen in die fantastische baan die wél bij je past?

En wat gaat het je nog meer kosten wanneer je zo door blijft gaan? Een burn-out?

Het zijn rot-vragen.. Ik weet het.

Wanneer iemand mij deze vragen stelde toen ik zelf bezig was met mijn carrièreswitch, werd ik boos en stak ik mijn kop in het zand.
Toen ik wél aan de slag ging met deze vragen, leverde me dat uiteindelijk positieve doorbraken op.

Ik stel deze vragen nog steeds met regelmaat aan mezelf als ik voor bepaalde uitdagingen sta.

En nee, dat is nooit leuk.
Maar het is wél de meest effectieve manier naar (positieve) verandering.

Ik weet al veel, maar nog niet het antwoord op die ene vraag…

Mogelijk heb je al super veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld door het lezen van blogs, boeken, gratis E-books, het doen van (gratis) loopbaantests en het volgen van inspirerende mensen met inspirerende carrières op Instagram.

Misschien heb je zelfs al ooit een (loopbaan)coach gehad.

Je weet eigenlijk best al veel, maar het lukt je maar niet om de kennis op jouw specifieke situatie toe te passen. Je kunt de vertaalslag niet maken naar een concrete baan. En die beren op de weg belemmeren je ook om écht door te breken. Eigenlijk heb je gewoon een stok achter de deur nodig. En niet alleen om de kennis op een juiste manier toe te gaan passen, maar ook echt te gaan DOEN (in plaats van alleen maar te denken over die carrièreswitch).

Don’t fear failure.
Fear being in the exact same place next year as you are today.

Zo ga ik je in 3 maanden helpen uitvinden welk werk écht goed bij je past

√ Mijn traject gaat verder dan wat tips en tricks over solliciteren, netwerken of een opleiding kiezen. Of je nou voor de volledig zelfstandige variant kiest, of 1-op-1 begeleiding wilt… : We gaan echt de diepte in en pakken het complete totaalplaatje aan. Dus niet alleen de strategie en slechts wat testjes maken.
We beginnen bij nul en bouwen vanaf daar een ijzersterke carrièreblauwdruk op. Zodat jij na 3 maanden exact weet welk werk goed bij je past en waar jij gelukkig van wordt.

√ In het Regie over je Carrière – traject word je in 12 weken intensief door mij begeleid om jezelf en jouw carrière te laten groeien. We gaan een goede fundering leggen voor jouw hele loopbaan, zodat je in de rest van je carrière keuzes kunt gaan maken vol zelfvertrouwen en zonder twijfel.

√ Als je voor het intensieve traject kiest, heb je 3 maanden lang een direct lijntje met mij. In alle varianten van mijn programma leer ik je alles over je mindset (en hoe je deze kunt beïnvloeden), over jouw kwaliteiten, over je valkuilen, uitdagingen en ontwikkelpunten (en hoe je deze kunt omarmen). Ook pluizen we uit waar jouw volgende werkgever aan moet voldoen. En tot slot leer ik je hoe je die baan voor jezelf kunt realiseren (#spoileralert: ik geloof niet in vacatures zoeken op internet!! – er zijn vele leukere en effectievere manieren).

√ In dit programma zet je die stip op de horizon en maak je een plan, zodat jij vol vertrouwen kunt gáán voor die droombaan van jou.

√ Je krijgt toegang tot mijn online omgeving waarin je alle informatie vindt over het vormgeven van jouw carrière. De online omgeving bevat 12 modules, waarin alles aan bod komt wat nodig is om succesvol en zelfverzekerd keuzes te kunnen maken, waarmee je jouw ‘gebruiksaanwijzing’ tot in detail uit gaat werken, én waarin je leert hoe je jouw doel uiteindelijk kunt behalen.

√ Als je kiest voor het ‘light’-traject of het ‘intensieve’-traject, dan starten we met een diepgaande persoonlijkheidsanalyse. Je krijgt hiervoor een uitgebreide vragenlijst. Daarop volgt een gesprek van 75 minuten. En je krijgt een uitgebreide rapportage die je kunt gebruiken als input voor de rest van het traject.

√ Als je kiest voor het ‘light’-traject of het ‘intensieve’-traject, dan sluiten we ook samen het traject af. Dat doen we tijdens een 1-op-1 gesprek. Daarin zetten we bijvoorbeeld de puntjes op de ‘i’, werken we je strategie uit of maken we een plan om te starten met je bedrijf. Zoals je ziet kan het laatste gesprek over verschillende onderwerpen gaan. Dit is afhankelijk van jouw wens en de uitkomst van je traject en is voor iedereen anders.

√ Als je kiest voor het ‘intensieve’-traject hebben we tussen het eerste en het laatste gesprek nog 4 sessies samen. We spreken elkaar dan tijdens onze hele samenwerking 1 keer per 2 weken. Dit kan online via Teams of offline in mijn praktijk in Someren. Tijdens deze sessies maken we een deep dive en kun je al je vragen stellen. In deze sessies zetten we samen de puntjes op de ‘i’, hou ik je een spiegel voor, geef ik je een duw in de goeie richting en maken we meters.

√ Na 3 maanden intensief samenwerken sluiten we ons traject af, maar je behoudt nog twee jaar lang toegang tot de online omgeving. Deze blijf ik ook continue updaten met nieuwe kennis, opdrachten, inspirerende filmpjes, werkbladen etc. Dus daar profiteer jij dan ook nog twee jaar lang van mee.

Zij gingen je voor & vonden uit welk werk écht goed bij hen past!

In januari 2021 ben ik samen met Rina aan de slag gegaan en ik heb HEEL veel geleerd over mezelf en wat er in mijn hoofd omgaat.

Ik bleef steeds maar in hetzelfde rondje lopen (en kwam steeds weer bij de voor mij bekende marketingfuncties uit). Dat was het punt waarop ik besefte: ik heb iemand nodig die met me meekijkt, met een open blik, naar: wat kan er allemaal nog meer?

Ik wil alle carrièreswitchers als tip meegeven: begin je zoektocht NIET met het zoeken naar vacatures op internet, maar begin gewoon bij Rina.

Marisse Douma || Luister hier ook de podcast die ik met Marisse opnam! 

Investering

Volledig zelfstandig

499(incl. btw)
 • Online omgeving – 12 modules + extra bonussen!
 • Volledig zelfstandig te volgen in je eigen tijd en tempo
 • Na aankoop ontvang je een mail met inloggegevens en kun je direct starten
 • Je kunt altijd nog upgraden, mocht je toch behoefte hebben aan meer begeleiding

Light

997(incl. btw)
 • Online omgeving – 12 modules + extra bonussen!
 • Uitgebreide persoonlijksheidsanalyse gevolgd door een aftrapsessie van 75 minuten en een uitgebreide rapportage
 • Afsluitsessie van 45 minuten. Bijvoorbeeld om je strategie uit te werken of om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten
 • Ook in 2 termijnen te betalen

Intensief

1997(incl. btw)
 • Alles van het light-programma
 • 4 extra 1-op-1 sessies van 45 minuten. We spreken elkaar dan tijdens onze hele samenwerking 1 keer per 2 weken, online of live – dat bepaal jij
 • Tijdens de 1-op-1 sessies maken we een deep dive en kun je al je vragen stellen. In deze sessies zetten we samen de puntjes op de ‘i’, hou ik je een spiegel voor en geef ik je een duw in de goeie richting
 • Ook in 2 of 3 termijnen te betalen

Ik weet precies wat jij nu denkt…

If you’re not changing it, you’re choosing it

Ik hoop oprecht dat je nu niet in de valkuil stapt van ‘zelf aanmodderen, uitstellen en opgeven’.

Hoe ik weet dat dit een risico is?
Ik was er zelf ook zo eentje!

Zo ene van ‘geen hulp zoeken’ en alles zelf willen doen.
Dat heeft me veel gekost uiteindelijk (o.a. een burn-out). En ik zie het helaas vaker gebeuren.

Daarom deel ik hieronder twee ‘checks’ die je bij jezelf kunt doen. Dan kun je testen of je ook in de valkuil van zelf aanmodderen dreigt te stappen:

check 1: je hebt al heel veel informatie verzameld (hallo, dokter Google!), maar je mist nog een aantal puzzelstukjes

En precies daarin zit ’t ‘em: die paar missende puzzelstukjes.

Daarom is het ook zo fijn en waardevol om het sámen te doen. Met iemand die je een spiegel voorhoudt en jou de juiste vragen aan je stelt.

Iemand die wéét waar je tegenaan loopt tijdens het carrièreswitch proces, maar die je aan blijft moedigen (ondanks je eigen twijfels!) in plaats van dingen uit je hoofd gaat praten (wat je mensen uit je omgeving vaak geneigd zijn te doen – met alle goede bedoelingen overigens).

Als je er met nadenken (en Googlen en gratis informatie verzamelen) zelf uit had kunnen komen, dan was je er al lang geweest nu.

Het is geen schande dat dit nog niet het geval is (en ik wéét dat je er nog niet bent, anders had je niet al tot hier gelezen).

Alleen bedenk wel: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Als je iets anders wilt, dan heb je het vanaf nu ook anders aan te pakken.

Check 2: Je wéét wel dat je iets moet veranderen, maar op de één of andere manier komt het niet tot actie

Je hebt al een aantal E-books gedownload, of boeken besteld, of tips in je hoofd opgeslagen waar je ‘echt eens iets mee moet’. Maar op de één of andere manier komt de klad er elke keer in. Dit gebeurt je mogelijk wel vaker als je aan iets nieuws begint. Dan begin je volle bak enthousiasme, maar onderweg gaat er iets mis.

Excuse my french, maar dan heb je gewoon een (liefdevolle!) schop onder je kont nodig!

Dat klinkt onaardiger dan ik het bedoel.
Want ik weet wel waar het vaak vandaan komt…

Angst om te falen, overweldigd zijn door alle informatie die op je pad is gekomen en jezelf daardoor lam laten slaan.
Het antwoord niet kunnen vinden op sommige vraagstukken en dan maar helemaal stoppen.

Júist dan is het fijn om een persoonlijke cheerleader aan de zijlijn te hebben. Iemand die met je meedenkt, meekijkt en de juiste vragen stelt om jou in de actiestand te zetten.

Let wel: ik ben geen tovenaar en uiteindelijk zul je het écht zelf moeten gaan doen.

Maar hoe fijn zou het dan zijn als je gedurende 3 maanden iemand tot je beschikking hebt waar je álles aan kunt vragen, waar je ál je onzekerheden mee kunt bespreken? Iemand die in jou gelooft, die jou al verder ziet dan waar jij jezelf ziet en die jou ook aan zal moedigen om er alles uit te halen wat er in zit!

Ik ben er klaar voor!

Veel gestelde vragen

Dit traject is geschikt voor de mensen die klaar zijn voor mensen die klaar zijn met hun baan en niet weten hoe ze verder moeten. Voor mensen die klaar zijn voor actie. Voor mensen die inmiddels beseffen dat ze er niet komen met de strategie: elke avond internet afstruinen om nieuwe vacatures te zoeken.

Dit traject is voor jou als je klaar bent met waar je nu staat, omdat je er al véél te lang staat.

Je weet één ding heel zeker: jouw huidige baan is het niet en wordt het ook niet meer.

Dit traject is voor jou als je weet wat het je gaat kosten als je blijft waar je nu bent.

En als je bereid bent om er alles voor te doen om dát te voorkomen.

Je wilt super graag groeien met je carrière, maar je weet gewoon nog niet hoe.

Je vindt het super spannend, maar je gevoel zegt je dat je dit mag doen. Dat dít de stap is die jou verder gaat helpen. Dat voel je tot in je tenen

Investeren is áltijd spannend. Misschien vraag je je af of het je geld wel waard is. Wat nou als het je niet het gewenste resultaat oplevert? Of misschien vraag jij je af of je zélf wel deze investering waard bent…?

Ik stel mezelf altijd twee hele belangrijke vragen als ik een investering doe:

 1. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?
 2. Wat levert het me op als ik op deze manier in mezelf investeer?

Kijk ook nog even deze video als je investeren in jezelf spannend vindt.

Mijn trajecten hebben hun waarde inmiddels MEER dan bewezen.

Dit programma bevat alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat jij succesvol en zelfverzekerd van carrière kunt switchen. Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik zelf van nachtmerrie naar droombaan (en inmiddels droombedrijf) ging. En het werkte niet alleen voor mij, maar ook voor mijn klanten.

Het Regie over je Carrière – Traject werkt.
En wat ik je kan beloven is dat je alles krijgt wat je nodig hebt om uiteindelijk een carrière switch te maken. In 95% van de gevallen lukt dat dan ook en zijn mensen achteraf super blij dat ze het traject hebben gevolgd. Maar een bepaald eindresultaat kan ik helaas niet garanderen. We doen het namelijk ook samen.

Maar wat ik je wel kan garanderen – en dat weet jij ook – is dat je sowieso nog ongelukkiger zult worden in je werk als je door blijft gaan met wat je al deed.

Dus dan hoop ik echt dat je deze keer voor vertrouwen durft te kiezen in plaats van angst. De gedachte: ‘Haal ik dan wat ik wil behalen?’ veranderen in: ‘Ik ga me aanmelden en er alles aan doen om het te behalen. En wat als dat dan lukt? Dan verandert mijn hele leven in positieve zin’.

Soms mag je een dikke vette sprong in het diepe nemen.

Je voelt zelf diep van binnen vaak wel of je dit stiekem heel graag wilt of niet.

Probeer dáár naar te luisteren en niet naar de stemmen in je hoofd.

Anders ben je straks je hele leven bezig met jezelf beschermen en klein houden uit angst dat je ergens aan mee doet maar niet behaalt wat je wilt behalen.

Ik sta ingeschreven bij het CAT collectief en daar ben ik ingeschaald op het niveau SENIOR.

Om toegelaten te worden tot het register VPMW (en ingeschaald te worden op SENIOR niveau) dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond.

Daarnaast dien je aanvullend een complementaire opleiding op minimaal HBO-niveau te hebben afgerond.

Ik voldoe aan deze voorwaarden omdat ik afgestudeerd ben als Pedagoog.

Daarnaast heb ik de complementaire 4-jarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut afgerond.

Ook heb ik de OMNI opleiding tot hypnotherapeut gevolgd.

OMNI staat wereldwijd bekend als één van de beste hypnoseopleidingen: internationale erkenning, certificeringen en wereldwijd een vast curriculum dat gegeven wordt in meer dan 40 opleidingscentra.

Door het CAT wordt daarnaast onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

En, last but not least, ik heb al honderden mensen succesvol geholpen, dus ook een bak aan praktijkervaring.

Nee.

En daar wil ik heel duidelijk over zijn.

Dit programma is NIET voor jou wanneer:

 

 • …je jezelf er regelmatig op betrapt dat je in de klaagmodus schiet en niet bereid bent om dit te draaien (omdat je het eigenlijk stiekem wel lekker vindt: altijd zeuren)
 • Het programma is ook niet voor jou als je kampt met MEGA faalangst. Een beetje is niet erg – we zijn allemaal mens en ook ík heb nog wel eens last van faalangst.Maar wanneer je er zó’n last van hebt dat het vaak je dagelijkse leven, werk en relaties beperkt, dan is dit programma niet voor jou
 • Je moet ook niet op de knop drukken als je aan het handje genomen wilt worden.Dit is niet de goede houding voor dit traject: achteroverleunen met de armen over elkaar zitten.Als je een houding hebt van: ‘zo, nou los het maar eens op voor mij!’ – dan is dit programma niet voor jou.Je moet namelijk niet vies zijn van aan de bak gaan.Mensen zeggen vaak: kennis is macht.
  Maar kennis is pas écht macht als je er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen.
  Daartoe moet je bereid zijn, als je instapt in mijn programma.
 • Het Regie-over-je-Carrière traject is ook niet voor jou als je ALLES eng vindt en niet bereid bent om buiten je comfortzone te treden.Als je WEL verandering wilt, maar NIET bereid bent om iets anders te proberen, dan is dit programma niet voor jou
 • Dit traject is niet voor jou als je weinig (tot niet) in staat bent tot zelfreflectie en de verantwoordelijkheid graag afschuift(dus als jij anderen vaak de schuld geeft van jouw ellende: je baas, je partner, je kinderen, je vrienden, je ouders, de gemeente, het UWV)

Ja, dat is mogelijk.
De termijnbedragen staan vermeld onder het kopje ‘investering’.

Mocht je er nog vragen over hebben? Dan kun je me altijd even mailen!
info@hmvsupport.nl

Ik krijg wel eens mails van mensen die twijfelen. En dat mag, geen enkel probleem. Ik stap zelf ook niet altijd ‘zomaar’ in een cursus of training. Vaak komt de twijfel voort uit onduidelijkheid, stuur me dan gerust een mail met je vraag.

Soms komt de twijfel voort uit angst en natuurlijk vraag ik dan ‘angst waarvoor?’.

En ik begrijp het helemaal hoor… Investeren in jezelf is eng.. Maar toch geloof ik dat het zich altijd terugbetaalt. Neem alle informatie op deze pagina nog eens goed door en probeer heel eerlijk naar jezelf te kijken en jezelf de vraag te stellen:

´Is dit wat ik nodig heb op dit moment?’

Het grootste risico dat je loopt is namelijk dat je uit de nachtmerrie stapt en eindelijk die carrière realiseert waar je je happy in voelt.

Toen ik zelf instapte in het programma van mijn coach, deed ik dat ook met de nodige bibbers! Want het was toch best veel geld…. Maar ik vind het zo fijn om te leren van iemand die ‘de weg al voor mij heeft vrijgemaakt’ en precies weet waar ik doorheen ga en wat slim is om te doen en wat juist niet! En zij is niet de eerste coach waarin ik heb geïnvesteerd. Mijn eerste coach heeft me geholpen bij het neerzetten van een goede en stevige basis van mijn bedrijf. En ik investeer ook in coaching (bijvoorbeeld hypnose) op mentaal gebied, want ook ik loop soms tegen bepaalde dingen aan.

Ik wist echter bij alle investeringen die ik tot nu toe gedaan heb, dat er eigenlijk geen andere optie was dan het aan te gaan. Want de angst om mijn droom kwijt te raken, of niet meer alles te kunnen behappen in mijn bedrijf, was voor mij veel erger!

Zelf ondervind ik ook nog regelmatig angst. Ik ben net een mens 😉. Ik laat me er alleen niet meer door tegenhouden. ‘Met volle angst vooruit’ is zo’n super mooie quote die ik laatst tegenkwam op social media (hij is van ‘Lief Leven’ geloof ik). En daar ga ik ook voor!

Dus, wat is groter: je angst om te blijven staan of je angst om te springen?

Dat ligt er een beetje aan op welk punt je in je burn-out zit..

Als je nét een burn-out hebt en aan het begin van dit proces zit, dan is dit traject waarschijnlijk niet geschikt voor je.

Meestal ben je dan gebaat bij energieherstel, onderzoek naar hoe het zo ver heeft kunnen komen, het (opnieuw) ontdekken van je grenzen en het aanleren van tools om juist niet die grenzen over te gaan (en op tijd weer op te laden).

Dat is niet persé waar dit traject op is gericht.

Als je nét voor je burn-out zit dan is het WEL een goed moment om NU in te stappen.

Dus als je aan alles voelt: oke ik MOET iets gaan veranderen, anders gaat het helemaal mis!

Of als je aan het einde van je burn-out zit en op het punt staat om te gaan re-integreren. Ook dán is dit traject geschikt.

Als je nog steeds twijfelt dan zou ik sowieso een mailtje sturen, want dan denk ik nog even met je mee.

En dan zal ik het ook eerlijk tegen je zeggen als ik denk dat je het NIET moet doen.

Nee.

Ik ben therapeut en therapie wordt in veel gevallen vergoed door je zorgverzekering (vanuit de aanvullende verzekering).
Ik heb er echter bewust voor gekozen om niet met vergoedingen en zorgverzekeraars te werken.

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen, is jouw motivatie het allerbelangrijkst om het traject te laten slagen.
Een onderdeel van die motivatie is ook de mate van bereidheid om in jezelf te investeren.

Dus ik stel graag deze vragen aan jou:

 • Vind jij jezelf de moeite waard om deze investering aan te gaan?
 • Gun jij jezelf dit?
 • Ben jij bereid om te investeren in je (persoonlijke/mentale/lichamelijke) ontwikkeling?

Daarnaast is het ook zo dat bepaalde vormen van hulpverlening of therapievormen worden uitgesloten door zorgverzekeraars.
Doorgaans geldt dat alleen curatieve hulpverlening wordt vergoed.
(Loopbaan)coaching, -begeleiding en bijvoorbeeld relatietherapie vallen buiten het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraar.

Het Regie-Over-Je-Carrière-Traject valt onder de noemer: loopbaancoaching.

Voor (loopbaan)coaching bestaan mogelijk wel andere (gedeeltelijke) vergoedingsmogelijkheden.
Grote kans dat in jouw cao (bijvoorbeeld in de cao Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, COA gemeenten, CAO woondiensten, etc.) een IKB (individueel keuzebudget) of loopbaanbudget is opgenomen.

Je kunt jouw CAO online vinden of informeer hiernaar bij je leidinggevende of vakbond.

Houdt je loopbaantraject verband met een opleiding of studie, dan kun je de kosten mogelijk aftrekken bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn mogelijk aftrekbaar: als bedrijfskosten.

Ja dat kan in principe, maar ik verhoog wél regelmatig mijn prijzen (hoe voller mijn agenda, hoe waardevoller mijn tijd), dus die zou ik dan wel even meenemen in je overweging.

En nog iets: waarom wachten?
Je hebt niet voor niks tot hier gelezen..

Of is je carrièreprobleem nu ineens minder erg geworden?

Wáár wacht je dan op?

Dat is een vraag waar je eens over na kunt denken.

Wacht je op toestemming?

Van wie?

Want daarmee geef je de regie volledig uit handen.

Wacht je op ‘het juiste moment’?

Want dát is er nooit.

Er is altijd wel iets: een verbouwing, een zwangerschap, te moe, de kinderen zijn nog te jong, de economie is er niet naar…

Je kunt dan denken: het is nú mijn tijd niet.

Maar misschien is het júist daarom wel je tijd

Een factuur kan altijd op naam worden gesteld van de werkgever, zodat het ontwikkelingsbudget voor je vrijkomt (als dat in je VSO is opgenomen).

Als je het traject onderdeel wilt laten zijn van je re-integratietraject (of van outplacement), dan kun je het beste even een mailtje sturen of een belafspraak inplannen.
Dan kunnen we samen overleggen.

Klik HIER en om een (vrijblijvende) intake in te plannen!

Het intakegesprek vindt telefonisch plaats (en duurt ongeveer 15 minuten).
Ik kijk er naar uit je binnenkort te spreken!

Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail: info@hmvsupport.nl.