Herken je dit?

 • Je vindt je huidige baan niet leuk, maar je hebt echt géén idee wat je dan wel graag wilt. Welk werk of beroep dan wél goed bij jou zou passen. Of nog belangrijker: welk werk je met gemak (en plezier!!) tot je 67e vol zou kunnen houden

 • Je bent eigenlijk stik ongelukkig. Je M O E T nog zo lang.. De gedachte aan dat je nóóit werk gaat doen waar je ECHT blij van wordt, daarvan krijg je gewoon een lange sik, bluhhhh

 • Je verlangt naar werk wat je meer voldoening en plezier oplevert. Stiekem durf je niet te geloven dat dit haalbaar  is voor jou. Een 5,5 is ook een voldoende toch? Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om méér te willen

 • Je ziet mensen om je heen overspannen worden en burn-out raken. Jij weet: dat wil ik niet. Jij zegt tegen jezelf: dat kan ik me niet veroorloven. Jij denkt: als ik zo doorga, dan staat dát lot mij misschien ook wel te wachten

 • Daarnaast ben je ook bang om het verkéérde te kiezen. Wat nou als je iets kiest waar je óók weer dat klote gevoel van krijgt wat je nu hebt? Je vraagt jezelf continu af: hoe maak ik nou de goede vervolg keuze

 • Je begint zo langzamerhand een hekel te krijgen aan jezelf en dat je zo aan je veiligheid hangt. Want jij maakt jezelf continu wijs dat je het eigenlijk tóch wel goed hebt, daar waar je nu zit (qua salaris, arbeidsvoorwaarden, etc.) – oftewel: jij komt maar moeilijk uit die gouden kooi. EN maar tegen anderen zeggen: Joh, moet je gewoon doen hoor!! Maar ondertussen zélf in je broek schijten, omdat je als de dood bent om de boel los te laten

 • Na elke vakantie neem jij jezelf voor: en nú moet het roer om! Nu ga ik iets doen waar ik écht oprecht blij van wordt! Maar wat dan…??

Het wordt tijd voor verandering..
Dit moet zo niet langer duren.

Wat als?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

 • Hoe zou jij het vinden als je ’s ochtends fluitend naar je werk zou vertrekken?

 • Wat als je weet van welk werk je hart gaat zingen? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

 • Hoe zou jij het vinden om nou eindelijk eens uit die gouden kooi te ontsnappen?

 • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen (om ondertussen maar onzekerder en onzekerder te worden).

 • Wat als je uitvindt van welk werk je nóóit meer vakantie zou willen nemen. Omdat je het ZO leuk vindt en omdat het je bijna natuurlijk afgaat.

 • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10! Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

Om dit te bereiken bied ik jou een carrière-keuze-traject

In dit traject doorlopen we mijn bewezen 5 stappenplan. Dit zorgt ervoor dat je gaat van:

 • waar je nu zit en verzuipt en stik ongelukkig bent in wat je doet, naar
 • exact weten wat je wilt en welk werk bij je past. Op naar die 10!

We doorlopen samen de 5 stappen in maximaal 6 gesprekken van maximaal één uur. Die gesprekken plan je zelf in, in mijn agenda. De gesprekken zullen plaatsvinden in een tijdsbestek van 3 maanden. Daarnaast zet ik jou óók thuis kei hard aan het werk. De gesprekken vinden online plaats (via Zoom of Skype) of offline, op de Dorpsstraat 45 te Someren.

Starten met dit traject

Aan het einde van het traject

 • Weet jij welk werk of welk beroep bij je past

 • Weet jij waar je wél blij en gelukkig van wordt.

 • Weet jij voor welk werk je fluitend je bed uit springt

 • Weet jij welk werk je met GEMAK (en plezier!) tot ver ná je pensioen vol kan houden

 • Weet je van welk werk je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Waardoor je meer energie overhoudt. Je minder moe bent

 • Weet je precies waaraan je nieuwe werk moet voldoen: qua inhoud, qua collega’s, qua alles!

 • Weet je van welk werk je niet meer doodsbang hoeft te zijn voor de maandagochtend

 • Weet je van welk werk de eerste werkdag na de vakantie niet voelt als één groot zwart gat

Waar wacht je nog op?

Start NU met dit traject!

Missie

Nu ik weet wat mijn missie, mijn passie en mijn kwaliteiten zijn en uitgevonden heb hoe ik deze in kan zetten, leef ik elke dag mijn droom. Elke dag mag ik doen wat ik het aller- allerliefste doe, waar ik meters energie van krijg. Ik ontmoet top-vrouwen met dezelfde angsten waar ook ik ooit bekend mee was. Zij geven mij het vertrouwen om hen uit die nachtmerrie te coachen. En dat noemen ze dan ‘werken’. 

Het mooie is: ik word zo ontzettend blij van wat ik doe. Nog mooier: stel dat ik ooit weer eens van gedachte verander, ooit nog eens ga denken ‘is dit het wel?’, dan weet ik PRECIES hoe ik weer iets anders kan vinden wat dan op dát moment echt goed bij me past.

Ik  heb namelijk geleerd wat mijn carrière-blauwdruk is. Aan dit plan toets ik álles wat er op mijn pad komt (nieuwe opdrachten, nieuwe cliënten). Zo weet ik dat ik altijd iets doe wat bij mij past en wat mij gelukkig maakt.

Super waardevol en iets wat ik mijn hele leven kan gebruiken. 

Visie

Om écht uit te vinden wat jouw droombaan is, moet je bereid zijn ALLES los te laten. 
Alles wat je tot nu toe gedaan hebt (werkervaring, opleiding en wat je omgeving er van vindt). 
Zo lang je half blijft doen wat je nu doet (en wat je misschien heel goed kunt – of wat misschien ook wel heel goed verdient),
zul je nóóit krijgen wat je eigenlijk ECHT graag wilt. 

Let op: bij mij géén tests, geen quizjes en geen dure talentenscans.
Want dat vind ik dikke onzin.
Ik doe niet aan moment-opname-bullshit en krijg jeuk van testen. 

Need 2 know

Wat je over mij moet weten is het volgende:
Ik hou wel van een potje ‘gestrekte – been – coaching’. Moet je tegen kunnen. Iedereen die mij kent weet dat ik enorm resultaatgericht ben. Ik hou van actie en ga voor een 10. Daarom ben ik liefdevol confronterend en wars van bullshit en gezeik. 

Betekent dit dat er niet gejankt mag worden?
Natuurlijk wel! Ook bij mij staan de zakdoeken gewoon klaar. 
Sommige inzichten die je gaat krijgen en kwartjes die gaan vallen, doen nou eenmaal pijn. Daar zal je echt geen uitzondering in zijn. En daar mag best om gesnotterd worden. 
Echter, blijven hangen in je misère gaat je uiteindelijk niks brengen.
Ik ben daarom direct, eerlijk en hou van een beetje humor op zijn tijd om dingen duidelijk te maken.

Investering

Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou.
Want: dit traject werkt, zolang jij er aan werkt.
En niet voor 40%, niet voor 50%, maar met 100% inzet.

De financiële investering in dit traject bedraagt € 795,00 inclusief BTW.
Dit bedrag  is ook in 3 termijnen van € 270,00 inclusief BTW te voldoen.

Ik ben er klaar voor!

Kom maar op met dit traject

Zij gingen je voor & stapten uit hun nachtmerrie!

Ik liep al een tijdje rond met dat ik mijn werk op zich nog wel leuk vond, maar geen uitdaging meer had in mijn werk. Ik wilde wel iets anders, maar wat? Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind. Het grootste inzicht wat ik gekregen heb naar aanleiding van het traject bij Rina, is dat ik inderdaad veel dingen leuk vind. Maar toen ik per functie ging kijken wat ik er dan leuk aan vind, zag ik dat sommige punten wel heel vaak terugkeerde. Ik weet nu dus beter wat ik zeker terug wil zien in een functie en waar ik gelukkig van word.

Ik zou anderen zeker aanbevelen om loopbaancoaching bij Rina te doen. Ze gaat met je in gesprek en stelt goede vragen om bepaalde dingen helder te krijgen, het is heel laagdrempelig. Ook geeft ze goede voorbeelden om het te verduidelijken. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die bij je passen. Ik heb nu weer voldoende input en zin om op zoek te gaan naar mijn volgende baan!

– Inge

Aanbevelingen LinkedIn

– LinkedIn reviews (hier lees je er nog meer!)

Fijn, zo’n luisterend oor. Ik bewonder de gedrevenheid van Rina. We zijn snel tot resultaten gekomen. Rina is een coach zonder poespas.

– R., Freelancer

Tijdens de Nationale Carrièrebeurs in Utrecht heb ik een workshop gevolgd bij Rina.
Tijdens deze workshop heb ik veel nuttige tips gehad, waaronder uitleg over haar 5 stappenplan. Haar verhaal was heel duidelijk. Ik was onder de indruk. Aan het einde gaf ze aan vijf online coachsessies te verloten. Ik was één van de winnaars. Lucky me!

In een gesprek van een half uur wist ze de juiste vragen te stellen. Ze heeft mij doen inzien dat ik niet alleen hoefde te reageren op vacatures die voorbij kwamen. Ik heb geleerd dat ik de (voor mij interessante) bedrijven actief kan benaderen voor een oriënterend gesprek. Deze coachsessie is voor mij heel waardevol geweest. Met deze nieuwe inzichten en tips heb ik er alle vertrouwen in dat die nieuwe baan er in 2020 voor mij zal komen.

Fernanda, projectondersteuner

Reviews LinkedIn

– LinkedIn reviews (hier lees je er nog meer!)

Rina voelt de persoon tegenover zich buitengewoon goed aan en ze leeft zich in, in de situatie van haar gesprekspartner. Met haar kundigheid en fingerspitzengefühl weet zij de situatie goed in beeld te krijgen en een juiste oplossing te vinden.

– D., Consulente

Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en mijn grootste probleem vóórdat ik een sparsessie bij Rina deed, was het stemmetje in mijn hoofd.. Die telkens met heel veel “maar” kwam. Daardoor kreeg ik vele vraagtekens erbij: ‘ik ben er één van de zovele en waarom zou ik goed genoeg zijn?’ Ook een probleem was, dat ik niet wist waar te beginnen. Ik vroeg me af: zijn er goede of slechte volgordes?
Mijn grootste inzicht na de sessie met Rina, is dat ik zeker goed genoeg ben en dat ik niets te verliezen heb! Als ik het niet probeer weet ik zeker dat ik niet slaag. Dan zal mijn droom altijd een droom blijven. En dat is echt zonde. Rina heeft me zoveel tips gegeven op gebied van start, KVK, branding, boekhouden, kleine stapjes zetten. We hebben meteen 3 actiepunten kunnen afspreken en doordat ze vastliggen, hield ik me eraan!

Ik beveel anderen een sessie met Rina aan, omdat je met haar zo’n heerlijk en eerlijk gesprek hebt! Het is gezellig en geeft je echt POWER! Je wilt meteen aan de slag met je bedrijf. Ik zelf had van te voren geen vragen, omdat ik gewoon niet wist waar te beginnen… Uiteindelijk heb ik 4 A4tjes volgeschreven….. met zoveel waardevolle tips! En deze vrouw geeft je zoveel zelfvertrouwen. Ondertussen heb ik contacten met goede leveranciers, heb ik een bruikbaar logo, zijn mijn Insta en Facebook steeds beter up to date. Ook heb ik een afspraak met de boekhouder en een afspraak met de KVK!! Vanaf medio dit jaar heb ik een bedrijf!

– Inge van Pinxten || JUTE kids & more

Rina is een sterke vrouw die weet wat ze wil en waar zij voor staat. Ze voelt mensen echt zo goed aan. Met die belangrijke eigenschap is het voor haar helder welke stappen er genomen moeten worden om weer goed te kunnen functioneren. Wanneer ik overloop met alles om mij heen, is Rina de eerste die het opmerkt en het bespreekbaar maakt. Ik heb ervaren alsof zij precies voelt en weet wat er door mij heengaat op dat moment.

– D., Ambtenaar

Ik weet genoeg

Kom maar op met dit traject!

Veel gestelde vragen

Ik ga graag voor resultaat en dat bereik je niet met 1 sessie. Dit is de reden waarom ik geloof in mijn coachpakketten. Mijn cliënten zijn mijn visitekaartje, mijn ambassadeurs. En dat bereik ik door concrete resultaten met ze te boeken, te slagen en niet door halfbakken werk af te leveren. Als ik ergens aan begin, dan doe ik het ook goed. En zo sta ik ook in het aanbieden van mijn trajecten. Losse sessies: not my cup of tea.

Van mijn eigen coach leerde ik dat investeren áltijd spannend is. Misschien vraag je je af of het je geld wel waard is. Wat nou als het je niet het gewenste resultaat oplevert? Of misschien vraag jij je af of je zélf deze investering waard bent. Ik stel mezelf één hele belangrijke vraag als ik een investering doe (ook geleerd van mijn coach) : ‘Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?’

Woon je niet in de buurt, geen probleem! Ik heb ook een vrouw geholpen uit Heerhugowaard. Dat is 183 KM enkele reis hier vandaan. Gaat het gewoon live, maar dan online, bijvoorbeeld via SKYPE. No problem! Mijn eigen coach woont in Moordrecht. Afstand is voor mij een relatief begrip.

Mocht je toch nog twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op voor een gratis inspiratiesessie via Skype of telefoon. Ik zal je dan meteen aan het werk zetten met wat praktische tips ;-). Daarna kan je altijd nog kijken of je een traject in wilt gaan.

Nee. En daar wil ik heel duidelijk over zijn. Alleen de mensen die, ondanks de gevoelens van onzekerheid, moe zijn (of misschien wel moedeloos zijn), tóch bereid zijn om dingen anders te gaan doen, om veranderingen aan te gaan brengen, zullen slagen in dit traject. Ik doe er vervolgens alles aan om jou zo goed mogelijk hierin te coachen. Alléén inzichten verkrijgen en deze vervolgens op de plank laten liggen, leiden niet tot daadwerkelijke verandering. Hierbij komt jouw inzet om de hoek kijken: ben jij bereid om alle verkregen inzichten (met mijn hulp) daadwerkelijk toe te gaan passen?Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Ik sta niet bekend om mijn aanpak met fluwelen handschoentjes. Ben jij daar klaar voor? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Omdat ik kwaliteit, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het coachregister van de NFG. Om toegelaten te worden tot het NFG Coachregister dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast wordt onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

HMV Support is aangesloten bij de NFG, een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG bewaakt de kwaliteit van de aangeboden zorg. Wanneer je niet tevreden bent over mij of de hulp die ik heb geboden, dan wil ik graag met jou samen proberen tot een oplossing te komen. Je kunt daarbij ook (kosteloos) geholpen worden door de vertrouwenspersoon van NFG: Theo Splinter. Voor meer informatie verwijs ik je naar: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Er zijn verschillende vergoedingsmogelijkheden. Grote kans dat in jouw CAO (bijvoorbeeld in de CAO Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, CAO gemeenten, CAO woondiensten etc.) een IKB (individueel keuzebudget) of loopbaanbudget is opgenomen. Je kunt jouw CAO online vinden of informeer hiernaar bij je leidinggevende of vakbond. Vind je het lastig om dit met je werkgever te bespreken? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we of ik jou hierin kan ondersteunen. Houdt je traject bij HMV Support verband met een opleiding of studie, dan kun je de kosten mogelijk aftrekken bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar: als bedrijfskosten.

Klik HIER en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een eerste afspraak in te plannen en mail je het intakeformulier.

Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail: info@hmvsupport.nl.

Het is mijn tijd nog niet..

Dat kan, en dat is helemaal geen probleem.. 
Vraag dan hier alvast mijn gratis E-book aan. 
Hierin lees je 5 tips die je helpen uitvinden welk werk écht bij je past.
Daarnaast ontvang je ongeveer twee keer per maand tips en adviezen in je mailbox.

Gratis E-book
Yes! Stuur mij je gratis E-book toe.

*Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Lees hierover meer in mijn privacy beleid.