Herken je dit?

 • Je vindt je huidige baan niet leuk, maar je hebt echt géén idee wat je dan wel graag wilt. Welk werk of beroep dan wél goed bij jou zou passen. Of nog belangrijker: welk werk je met gemak (en plezier!!) tot je 67e vol zou kunnen houden

 • Je bent eigenlijk stik ongelukkig. Je M O E T nog zo lang.. De gedachte aan dat je nóóit werk gaat doen waar je ECHT blij van wordt, daarvan krijg je gewoon een lange sik, bluhhhh

 • Je verlangt naar werk wat je meer voldoening en plezier oplevert. Stiekem durf je niet te geloven dat dit haalbaar  is voor jou. Een 5,5 is ook een voldoende toch? Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om méér te willen

 • Je ziet mensen om je heen overspannen worden en burn-out raken. Jij weet: dat wil ik niet. Jij zegt tegen jezelf: dat kan ik me niet veroorloven. Jij denkt: als ik zo doorga, dan staat dát lot mij misschien ook wel te wachten

 • Daarnaast ben je ook bang om het verkéérde te kiezen. Wat nou als je iets kiest waar je óók weer dat klote gevoel van krijgt wat je nu hebt? Je vraagt jezelf continu af: hoe maak ik nou de goede vervolg keuze

 • Je begint zo langzamerhand een hekel te krijgen aan jezelf en dat je zo aan je veiligheid hangt. Want jij maakt jezelf continu wijs dat je het eigenlijk tóch wel goed hebt, daar waar je nu zit (qua salaris, arbeidsvoorwaarden, etc.) – oftewel: jij komt maar moeilijk uit die gouden kooi. EN maar tegen anderen zeggen: Joh, moet je gewoon doen hoor!! Maar ondertussen zélf in je broek schijten, omdat je als de dood bent om de boel los te laten

 • Na elke vakantie neem jij jezelf voor: en nú moet het roer om! Nu ga ik iets doen waar ik écht oprecht blij van wordt! Maar wat dan…??

Het wordt tijd voor verandering..
Dit moet zo niet langer duren.

Wat als?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

 • Hoe zou jij het vinden als je ’s ochtends fluitend naar je werk zou vertrekken?

 • Wat als je weet van welk werk je hart gaat zingen? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

 • Hoe zou jij het vinden om nou eindelijk eens uit die gouden kooi te ontsnappen?

 • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen (om ondertussen maar onzekerder en onzekerder te worden).

 • Wat als je uitvindt van welk werk je nóóit meer vakantie zou willen nemen. Omdat je het ZO leuk vindt en omdat het je bijna natuurlijk afgaat.

 • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10! Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

Om dit te bereiken bied ik jou een carrière-keuze-traject

In dit traject doorlopen we mijn bewezen 5 stappenplan. Dit zorgt ervoor dat je gaat van:

 • waar je nu zit en verzuipt en stik ongelukkig bent in wat je doet, naar
 • exact weten wat je wilt en welk werk bij je past. Op naar die 10!

We doorlopen samen de 5 stappen in maximaal 6 gesprekken van maximaal één uur. Die gesprekken plan je zelf in, in mijn agenda. De gesprekken zullen plaatsvinden in een tijdsbestek van 3 maanden. Na elk gesprek ontvangt je een huiswerkopdracht van mij in je mailbox. Ik zet je dus ook kei hard aan het werk. De gesprekken vinden online plaats (via Zoom of Skype) of offline, op de Dorpsstraat 45 te Someren.

Starten met dit traject

Aan het einde van het traject

 • Weet jij welk werk of welk beroep bij je past

 • Weet jij waar je wél blij en gelukkig van wordt.

 • Weet jij voor welk werk je fluitend je bed uit springt

 • Weet jij welk werk je met GEMAK (en plezier!) tot ver ná je pensioen vol kan houden

 • Weet je van welk werk je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Waardoor je meer energie overhoudt. Je minder moe bent

 • Weet je precies waaraan je nieuwe werk moet voldoen: qua inhoud, qua collega’s, qua alles!

 • Weet je van welk werk je niet meer doodsbang hoeft te zijn voor de maandagochtend

 • Weet je van welk werk de eerste werkdag na de vakantie niet voelt als één groot zwart gat

Waar wacht je nog op?

Start NU met dit traject!

Missie

Nu ik weet wat mijn missie, mijn passie en mijn kwaliteiten zijn en uitgevonden heb hoe ik deze in kan zetten, leef ik elke dag mijn droom. Elke dag mag ik doen wat ik het aller- allerliefste doe, waar ik meters energie van krijg. Ik ontmoet top-vrouwen met dezelfde angsten waar ook ik ooit bekend mee was. Zij geven mij het vertrouwen om hen uit die nachtmerrie te coachen. En dat noemen ze dan ‘werken’. 

Het mooie is: ik word zo ontzettend blij van wat ik doe. Nog mooier: stel dat ik ooit weer eens van gedachte verander, ooit nog eens ga denken ‘is dit het wel?’, dan weet ik PRECIES hoe ik weer iets anders kan vinden wat dan op dát moment echt goed bij me past.

Visie

Om écht uit te vinden wat jouw droombaan is, moet je bereid zijn ALLES los te laten. 
Alles wat je tot nu toe gedaan hebt (werkervaring, opleiding en wat je omgeving er van vindt). 
Zo lang je half blijft doen wat je nu doet (en wat je misschien heel goed kunt – of wat misschien ook wel heel goed verdient),
zul je nóóit krijgen wat je eigenlijk ECHT graag wilt. 

Let op: bij mij géén tests, geen quizjes en geen dure talentenscans.
Want dat vind ik dikke onzin.
Ik doe niet aan moment-opname-bullshit en krijg jeuk van testen. 

Need 2 know

Wat je over mij moet weten is het volgende:
Ik hou wel van een potje ‘gestrekte – been – coaching’. Moet je tegen kunnen. Iedereen die mij kent weet dat ik enorm resultaatgericht ben. Ik hou van actie en ga voor een 10. Daarom ben ik liefdevol confronterend en wars van bullshit en gezeik. 

Betekent dit dat er niet gejankt mag worden?
Natuurlijk wel! Ook bij mij staan de zakdoeken gewoon klaar. 
Sommige inzichten die je gaat krijgen en kwartjes die gaan vallen, doen nou eenmaal pijn. Daar zal je echt geen uitzondering in zijn. En daar mag best om gesnotterd worden. 
Echter, blijven hangen in je misère gaat je uiteindelijk niks brengen.
Ik ben daarom direct, eerlijk en hou van een beetje humor op zijn tijd om dingen duidelijk te maken.

Investering

Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou.
Want: dit traject werkt, zolang jij er aan werkt.
En niet voor 40%, niet voor 50%, maar met 100% inzet.

De financiële investering in dit traject bedraagt € 795,00 inclusief BTW.
Dit bedrag  is ook in 3 termijnen van € 270,00 inclusief BTW te voldoen.

Ik ben er klaar voor!

Kom maar op met dit traject

Zij gingen je voor & stapten uit hun nachtmerrie!

Diep van binnen wist ik dat ik de oorzaak van mijn dippen vooral bij mezelf moest zoeken. Steeds verviel ik in oude patronen die me vroeger wellicht hielpen, maar me nu niet langer diende. Ik was mezelf kwijt. Door mijn gesprekken met Rina ben ik met meer begrip naar mezelf gaan kijken en heb ik bepaalde zaken een plek kunnen geven in plaats van deze weg te stoppen. Rina hielp me nu om mezelf opnieuw te ontdekken; alsof de zware mist die om me heen hing optrok en ik zo steeds een beetje meer van mezelf terug zag. Een verademing.

– K., Teammanager

Rina is een sterke vrouw die weet wat ze wil en waar zij voor staat. Ze voelt mensen echt zo goed aan. Met die belangrijke eigenschap is het voor haar helder welke stappen er genomen moeten worden om weer goed te kunnen functioneren. Wanneer ik overloop met alles om mij heen, is Rina de eerste die het opmerkt en het bespreekbaar maakt. Ik heb ervaren alsof zij precies voelt en weet wat er door mij heengaat op dat moment.

– D., Ambtenaar

Ik liep al een tijdje rond met dat ik mijn werk op zich nog wel leuk vond, maar geen uitdaging meer had in mijn werk. Ik wilde wel iets anders, maar wat? Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind. Het grootste inzicht wat ik gekregen heb naar aanleiding van het traject bij Rina, is dat ik inderdaad veel dingen leuk vind. Maar toen ik per functie ging kijken wat ik er dan leuk aan vind, zag ik dat sommige punten wel heel vaak terugkeerde. Ik weet nu dus beter wat ik zeker terug wil zien in een functie en waar ik gelukkig van word.

Ik zou anderen zeker aanbevelen om loopbaancoaching bij Rina te doen. Ze gaat met je in gesprek en stelt goede vragen om bepaalde dingen helder te krijgen, het is heel laagdrempelig. Ook geeft ze goede voorbeelden om het te verduidelijken. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die bij je passen. Ik heb nu weer voldoende input en zin om op zoek te gaan naar mijn volgende baan!

– Inge

Ik kwam bij Rina na een moeilijke zwangerschap. Rina werkt heel erg oplossingsgericht. Ze vraagt door, ook al zeg jij dat het goed met je gaat. Ze ziet de glimlach achter je tranen. Daarmee bedoel ik dat ze weet wat ze doet. Sturend maar toch ook coachend en daarvoor wil ik haar bedanken.

– A. , Docente

Fijn, zo’n luisterend oor. Ik bewonder de gedrevenheid van Rina. We zijn snel tot resultaten gekomen. Rina is een coach zonder poespas.

– R., Freelancer

Rina voelt de persoon tegenover zich buitengewoon goed aan en ze leeft zich in, in de situatie van haar gesprekspartner. Met haar kundigheid en fingerspitzengefühl weet zij de situatie goed in beeld te krijgen en een juiste oplossing te vinden.

– D., Consulente

Ik was niet gelukkig en merkte dat het elke dag meer moeite kostte om naar het werk te gaan.

Door de gesprekken met Rina ben ik me er bewust van geworden dat de perfecte baan voor mij nog niet bestaat, maar dat ik me nu meer wil gaan richten op mijn zelfontwikkeling.

– Inge, Financieel medewerker

– Joelle Martens, Consulent

Ik weet genoeg

Kom maar op met dit traject!

Veel gestelde vragen

Ik ga graag voor resultaat en dat bereik je niet met 1 sessie. Dit is de reden waarom ik geloof in mijn coachpakketten. Mijn cliënten zijn mijn visitekaartje, mijn ambassadeurs. En dat bereik ik door concrete resultaten met ze te boeken, te slagen en niet door halfbakken werk af te leveren. Als ik ergens aan begin, dan doe ik het ook goed. En zo sta ik ook in het aanbieden van mijn trajecten. Losse sessies: not my cup of tea.

Van mijn eigen coach leerde ik dat investeren áltijd spannend is. Misschien vraag je je af of het je geld wel waard is. Wat nou als het je niet het gewenste resultaat oplevert? Of misschien vraag jij je af of je zélf deze investering waard bent. Ik stel mezelf één hele belangrijke vraag als ik een investering doe (ook geleerd van mijn coach) : ‘Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?’

Woon je niet in de buurt, geen probleem! Ik heb ook een vrouw geholpen uit Heerhugowaard. Dat is 183 KM enkele reis hier vandaan. Gaat het gewoon live, maar dan online, bijvoorbeeld via SKYPE. No problem! Mijn eigen coach woont in Moordrecht. Afstand is voor mij een relatief begrip.

Mocht je toch nog twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op voor een gratis inspiratiesessie via Skype of telefoon. Ik zal je dan meteen aan het werk zetten met wat praktische tips ;-). Daarna kan je altijd nog kijken of je een traject in wilt gaan.

Nee. En daar wil ik heel duidelijk over zijn. Alleen de mensen die, ondanks de gevoelens van onzekerheid, moe zijn (of misschien wel moedeloos zijn), tóch bereid zijn om dingen anders te gaan doen, om veranderingen aan te gaan brengen, zullen slagen in dit traject. Ik doe er vervolgens alles aan om jou zo goed mogelijk hierin te coachen. Alléén inzichten verkrijgen en deze vervolgens op de plank laten liggen, leiden niet tot daadwerkelijke verandering. Hierbij komt jouw inzet om de hoek kijken: ben jij bereid om alle verkregen inzichten (met mijn hulp) daadwerkelijk toe te gaan passen?Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Ik sta niet bekend om mijn aanpak met fluwelen handschoentjes. Ben jij daar klaar voor? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Omdat ik kwaliteit, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het coachregister van de NFG. Om toegelaten te worden tot het NFG Coachregister dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast wordt onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

HMV Support is aangesloten bij de NFG, een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG bewaakt de kwaliteit van de aangeboden zorg. Wanneer je niet tevreden bent over mij of de hulp die ik heb geboden, dan wil ik graag met jou samen proberen tot een oplossing te komen. Je kunt daarbij ook (kosteloos) geholpen worden door de vertrouwenspersoon van NFG: Theo Splinter. Voor meer informatie verwijs ik je naar: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Er zijn verschillende vergoedingsmogelijkheden. Grote kans dat in jouw CAO (bijvoorbeeld in de CAO Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, CAO gemeenten, CAO woondiensten etc.) een IKB (individueel keuzebudget) of loopbaanbudget is opgenomen. Je kunt jouw CAO online vinden of informeer hiernaar bij je leidinggevende of vakbond. Vind je het lastig om dit met je werkgever te bespreken? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we of ik jou hierin kan ondersteunen. Houdt je traject bij HMV Support verband met een opleiding of studie, dan kun je de kosten mogelijk aftrekken bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar: als bedrijfskosten.

Klik HIER en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een eerste afspraak in te plannen en mail je het intakeformulier.

Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail: info@hmvsupport.nl.

Het is mijn tijd nog niet..

Dat kan, en dat is no problem.. 
Vraag dan hier alvast mijn gratis E-book aan. 
Hierin lees je 5 tips die je helpen uitvinden welk werk écht bij je past.
Daarnaast ontvang je ongeveer twee keer per maand tips en adviezen in je mailbox.

Gratis E-book

Schrijf je hier direct in!

*Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Lees hierover meer in mijn privacy beleid.