In mijn gratis E-book beschrijf ik welke 5 stappen je moet zetten, om uit te vinden welk werk écht goed bij je past.

Zet deze 5 stappen als je succesvol van carrière wilt switchen.
Voorkom daarmee de meest gemaakte fouten!

Herken je dit?

Je bent je huidige baan MEER DAN zat. Maar wat je dan eigenlijk wél graag wilt? Daar heb je geen idee van. Eén ding weet je echter heel erg zeker: het werk wat je nu doet, dat wil je niet al te lang meer doen.

Je gaat vaak met een steen op je maag naar je werk. Ook ben je bang om te switchen van job: je weet namelijk niet hoe of wat!

Je bent wel eens vol enthousiasme aan de slag gegaan met vacatures zoeken.  Maar vaak leveren die avonden internet afstruinen maar één ding op: chagrijnigheid en moedeloosheid. Want die vacatures die je tegenkomt op internet? Die zijn het allemaal nét niet..

Om eerlijk te zijn, valt het je echt heel erg tegen om te bedenken wat je volgende carrièrestap zou moeten zijn.

Ik weet hoe het voelt…

Carrière zoektocht

Eind 2013 gebeurde er iets wat later het startschot bleek voor een aantal veranderingen in mijn leven. Ik kreeg een burn-out.
Klinkt alsof ik een cadeautje kreeg, niet?
Nouuu…. dat voelde op dat moment ECHT NIET zo.

Terugblikkend op die periode, heeft het me echter veel gebracht.

Alleen: achteraf is altijd makkelijk lullen, weet ik uit ervaring.
Want al vóór dat ik die burn-out kreeg, was ik niet meer de meest gezellige in huis en op m’n werk.
Terwijl iedereen heel hard aan mijn handrem stond te trekken, vond ik al die bemoeienissen maar irritant..

Ik was op dat moment al zo’n 2 jaar bezig met mijn zoektocht naar:
Wat wil ik nou eigenlijk? Wat zijn mijn kwaliteiten en waar kan ik deze het beste inzetten?

Ik weet uit eigen ervaring dus maar al te goed hoe lastig en frustrerend het kan zijn.
Wat ik nog het meest rotte vond aan de situatie, was dat ik in een gouden kooi zat.
Ik had wél een goed salaris.
Wél goede arbeidsvoorwaarden.
En ik kon thuiswerken, wat ook fijn was met mijn kind. Waarom was ik dan zo ongelukkig? Wat had ik nou eigenlijk te zeuren?

Die baan opzeggen? Dat was geen optie. De hypotheek, de andere vaste lasten: die moesten wel betaald worden. En er moest ook brood op de plank komen. Stoppen met werken zat er niet in. Daarom bleef ik doen, wat ik altijd al deed.  Om er ondertussen steeds moedelozer van te worden. Op een gegeven moment wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. En werd ik dus ziek.

Zij gingen je voor & lazen ook mijn E-book

Met het lezen van het E-book van Rina, ben ik aan het denken gezet. Waar ligt mijn passie, en waarom zou ik genoegen nemen met minder?

Door de tips die ik van Rina kreeg, aarzelde ik niet en ging volledig voor het doel wat ik mezelf had gesteld! Ook al is het niet vanzelfsprekend om met mijn achtergrond en ervaring aan de slag te kunnen in de beroepsgroep waarin ik wilde gaan werken, ik solliciteerde op vacatures (wel enkel in de buurt van mijn woonplaats), in juli is het me uiteindelijk tóch gelukt.

Thanks Rina voor dat extra zetje en je goede tips!

– E., Orthopedagoog

Wat heb je me al ontzettend op weg geholpen met je E-book en nu ook deze mail!!
Wat een enorme herkenning!!
Nu moet ik er mee aan de slag!

– K., Gastouder

Heb je méér hulp nodig? Besef jij dat je er in je eentje (en met een E-book) niet uit gaat komen?
Klik dan even op deze link!