Cookie & Privacy beleid!

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 mei 2018

De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.hmvsupport.nl bezoekt.

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’.

Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt de eenmanszaak HMV Support bedoeld.

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel wanneer jij mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Tevens informeer ik je over wat ik met persoonsgegevens doe en waar je toestemming voor kan verlenen. Dan is het duidelijk hoe ik werk.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van HMV Support. Je dient je ervan bewust te zijn dat HMV Support niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer je offline gegevens met mij deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

HMV Support respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik je het gebruik van mijn diensten, waaronder het bezoek aan mijn website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen. Denk er in dat geval ook aan dat het je ook dan vrij staat om eventueel nog aanwezige cookies te verwijderen, in het geval je deze geaccepteerd hebt.

Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan hmvsupport.nl worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.

HMV Support zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

HMV Support maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan HMV Support de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn, door bijvoorbeeld na te gaan welke domeinnamen de bezoeker gecheckt en bewaard heeft. Je hoeft dan ook niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te vullen. Hierdoor wordt de site veel gebruiksvriendelijker.

Jij kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Je kan je browser zo instellen dat die het gebruik van functionele cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites functionele cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden.

Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

HMV Support maakt ook gebruik van marketingcookies om de communicatie van HMV Support zowel op haar eigen site als op haar partnersites persoonlijker te maken en beter af te stemmen op de wensen van de individuele klant.

HMV Support maakt gebruik van Analytics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers – geanonimiseerd – worden verwerkt tot grafieken en patronen die helpen om websites te verbeteren en te optimaliseren.

Persoonsgegevens en gegevens

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe ik omga met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van mijn website en bij gebruikmaking van mijn diensten (online & offline) en (gratis) producten. De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoel ik alle gegevens die je als persoon identificeren. Ik vraag je niet om gevoelige informatie, zoals geloofsovertuiging of burgerservicenummer, en sla deze ook niet op. Gegevens die geen persoonsgegevens zijn mag ik vrij verzamelen en verwerken, maar behandel ik met gepaste zorg. Alle persoonsgegevens worden door/of in opdracht van mij verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.hmvsupport.nl wordt beheerd door HMV Support.

HMV Support is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

HMV Support is gevestigd aan de Dorpsstraat 45 te Someren, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 67853595.

Gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten & (gratis) producten

Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten (online programma’s & 1-op-1 / offline / online coachtrajecten) en (gratis) producten vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens kunnen behoren:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer/skypeadres
  • Geboortedatum
  • (Persoonlijke) website
  • Telefoonnummer of skypeadres
  • Medicijngebruik

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst/samenwerkingstrajecten of de (gratis) producten uit te kunnen voeren & te kunnen leveren. Als je een (online) bestelling plaatst of een samenwerkingstraject met mij aangaat, heb ik je naam, e-mailadres, en adresgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  • Je straatadres vraag ik om je factuur goed op te kunnen maken
  • Je telefoonnummer of Skype adres vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van mijn trainingen, programma’s of diensten
  • Je betaalgegevens worden verwerkt via Exact

Ik gebruik je gegevens alleen om je bestellingen/betaling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van SVS ICT of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Ik stuur je een email om de diensten of producten die je hebt gekocht te leveren. Denk daarbij aan werkboeken, antwoorden op vragen, de registratie link voor de leeromgeving, de factuur en updates in de leeromgeving.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar je persoonlijke gegevens wanneer deze voor desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van SVS ICT of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Ik ben benieuwd naar de meningen van mijn bezoekers, maar behoud het recht om alle reacties en opmerkingen, die niet aan mijn sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

(Gratis) producten & nieuwsbrief communicatie

Wanneer je je inschrijft voor mijn gratis e-book (of andere gratis producten) en regelmatige email updates (ca. 1 keer per week de nieuwste blogs, aanbod & tips en inzichten om jouw loopbaancarrière een boost te geven) heb ik  minimaal je email adres nodig om de updates & het gratis product te kunnen leveren. Je voornaam en email adres wordt daarvoor op een nieuwsbrief email lijst gezet. Je voornaam gebruik ik om je persoonlijk aan te spreken in mijn mail en je e mailadres adres gebruik ik om de nieuwsbrief updates & het gratis product naar je te versturen. Ik verwerk deze gegevens voor zolang als je op mijn email lijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je hiervoor aan mij hebt doorgegeven kun je te allen tijden inzien en zelf aanpassen. Door je aan te melden geef je toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in dit privacy beleid. Je kunt je op elk moment afmelden.

  • Ik mail je mijn nieuwsbrief met waardevolle tips en inzichten wanneer je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven
  • Ik mail je om de gratis producten en waardevolle informatie te sturen die je opgevraagd hebt
  • Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven bij mijn diensten en producten en mijn leeromgeving die je hebt gekocht
  • Ik mail je mogelijk ook om je feedback te vragen over mijn producten en diensten

Beveiliging persoonsgegevens

Wanneer je een bestelling plaatst of als abonnee inlogt, wordt gebruik gemaakt van de Secure Socket Layer. Er verschijnt een groen slotje met ‘https’ wat aangeeft dat je veilig kunt navigeren.

Gegevens zullen ten alle tijden worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Cookies

Ik ben wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze website maakt gebruik van cookies (tekst bestanden die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren, hoe gebruikers de site gebruiken, ter uitvoering van diensten, of om een goede werking van de website te bewerkstelligen. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor het plaatsen van sommige cookies heb ik je toestemming nodig. Daar heb je ook de cookie melding van kunnen zien toen je mijn website bezocht. Door je bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website geef je via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit cookie & privacy beleid.

De door de cookie gegenereerde informatie, over je gebruik van de website, kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Judith Bierhuizen Webdesign of die van een derde partij. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe gebruikers de site gebruiken, om rapporten over de website activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik.

Soorten cookies

Op deze website worden drie cookie types gebruikt:

  • Functionele cookies, analytics cookies & marketing cookies. Functionele cookies zijn cookies die nodig zijn voor het functioneren van een website
  • Analytics cookies zijn nodig om statistieken te verzamelen. Deze zijn versleuteld & anoniem. Analytics cookies en functionele cookies verzamelen dus géén persoonsgegevens
  • Marketing cookies verzamelen informatie over websitegedrag en zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.. Hierbij worden diensten van derden gebruikt (Google, Facebook, LinkedIn, YouTube, remarketing tags, pixl tags (web beacon) ect.).

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Social media

Ik wil het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om specifieke content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van social media buttons. Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit cookie & privacy beleid tenzij ik van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan mij stelt.

Derden

HMV Support zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen mits zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling/betaling. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

MailChimp

Ik gebruik het mailprogramma MailChimp. Dat betekent dat MailChimp je naam en email adres opslaat op servers van MailChimp. De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. Onderaannemers waarmee MailChimp werkt bevinden zich in Australië en dienen zich te houden aan de Australische Privacywet met betrekking tot de overdracht of opslag van persoonlijke gegevens in het buitenland. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Facebook

Een email adres kan ik mogelijk gebruiken voor het retargeting voor Facebookadvertenties. Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van mijn gratis producten & mijn nieuwsbrief. Niet/nooit met gegevens die via mijn contact- of offerteformulieren, telefonisch, per email of 1-op-1 binnengekomen zijn. Ik upload de email adressen alleen om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw emailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail me dan op info@hmvsupport.nl, dan zorg ik dat het niet gebeurt.

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Samenwerkingspartners en affiliates

Op mijn website plaats ik mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat die informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad je aan de Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

Veranderingen

Deze cookie & privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze cookie & privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze cookie & privacy verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Ik zal je verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@hmvsupport.nl.

Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat er via deze website zonder toestemming persoonlijke gegevens zijn verzameld over een minderjarige, neem dan contact met op via het contact formulier. Dan wordt deze informatie verwijderd.

Ik zal je verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@hmvsupport.nl.

Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl of bij Online Dispute Resolution: http://ec.europa.eu/odr

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor de emaillijst via MailChimp, zullen je persoonsgegevens binnen 6 maanden uit het systeem worden verwijderd. De gegevens die ik van jou ontvang om te antwoorden op een bericht dat jij aan mij hebt gestuurd middels mijn contactformulier, worden binnen 1 jaar na mijn laatste correspondentie met jou verwijderd.

Aanpassen/uitschrijven communicatie en emails aankoopproces & nieuwsbrief

Ik gebruik je e-mailadres om je te informeren over mijn nieuwste blogs, aanbod & waardevolle informatie om jou persoonlijk te laten groeien. Als je dit niet langer op prijs stelt kun je je uitschrijven door op de uitschrijf link onderaan de e-mail te klikken. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en emails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kan ik (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren.

Openlijk delen van informatie op deze website of via mijn social media kanalen

Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy. Ik wijs je er daarom op om hiervan bewust te zijn. Alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden, zoals reacties op mijn blogs, in de chat tijdens mijn webinars of op mijn social media kanalen, kan mogelijk gehoord, gelezen en verzameld worden door anderen buiten mij. Ik houd me niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Vragen & contact

Ik hoop dat je mijn zorgvuldig opgestelde cookie & privacy beleid vertrouwt en mij toestemming geeft om je gegevens te mogen verwerken. Als je vragen hebt over dit cookie & privacy beleid, kun je contact met mij opnemen: Rina Verstappen, HMV Support, T 06 28951702, E info@hmvsupport.nl