Heb jij als werkgever te maken met personele uitdagingen?

Weet je niet goed hoe je jouw mensen kunt ondersteunen bij loopbaanontwikkeling, outplacement of re-integratie?

Hulp nodig bij het identificeren van talent binnen jouw organisatie?

Dan zit je hier goed!

Mijn loopbaandiensten zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het optimaliseren van jouw werknemersbeleid.

Waar kun je ons dan bij helpen, Rina?

Goeie vraag. Ik zal even een opsomming geven:

📝 Loopbaancoaching voor medewerkers:

Geven jouw werknemers aan dat ze vastlopen in hun carrière of behoefte hebben aan loopbaanadvies? Ik bied individuele begeleiding om jouw medewerkers te helpen hun potentieel te benutten en hun loopbaandoelen te bereiken

🛑 Outplacement:

Wanneer een herstructurering of verandering in jouw organisatie leidt tot ontslag, is het belangrijk om jouw werknemers te ondersteunen bij een soepele overgang naar een nieuwe baan. Mijn outplacementprogramma biedt persoonlijke begeleiding, carrière-advies en training om jouw medewerkers te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij hun vaardigheden en ambities.

🛠 Re-integratie na psychisch verzuim:

Is een van jouw waardevolle medewerkers getroffen door psychisch verzuim, zoals een burn-out? Mijn re-integratieprogramma is specifiek gericht op het herstel en de succesvolle terugkeer van jouw werknemer naar de werkomgeving. Ik bied individuele ondersteuning, therapie, coaching en tools om het welzijn van jouw medewerker te bevorderen en een duurzaam herstel te garanderen.

🧲 Talentmanagement:

Wil je het volledige potentieel van jouw personeel benutten? Mijn talentmanagementdienst helpt je bij het identificeren en ontwikkelen van talent binnen jouw organisatie. Ik bied assessments, competentieanalyse en advies om jouw bedrijf te ondersteunen bij gerichtere werving, interne promoties en doelgerichte scholing van je personeel.

Ik bied maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften als werkgever. Neem contact met me op voor een offerte op maat.

Dit zijn de bedrijven die je voor zijn gegaan

Neem vrijblijvend contact met me op.

Heb je specifieke vragen over mijn diensten of wil je meer informatie?
Ik help je graag vooruit!
Stuur me een e-mail en ik neem contact met je op om jouw behoeften te bespreken: info@hmvsupport.nl

Lezen wat werknemers vonden van mijn dienstverlening?

>> Meer aanbevelingen vind je hier en hier

Optimaliseer jouw werknemersbeleid.

Maak gebruik van mijn diensten om jouw medewerkers te ondersteunen bij loopbaanontwikkeling, outplacement, re-integratie en talentmanagement.
Bereik het beste voor jouw bedrijf door te investeren in je grootste goud: je werknemers.