Online training ‘van nachtmerrie naar droombaan’
Ontdek welk werk écht goed bij je past!

♥♥♥

Leer de exacte stappen waarmee ik zelf succesvol van carrière switchte
en voorkom daarmee de meest gemaakte switch-fouten

Omdat je deze pagina leest, weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap.

In mijn online training ‘van nachtmerrie naar droombaan’ leer ik je in 5 modules ontdekken welk werk écht goed bij je past. 
Dit is wat je leert:

✓ Waarom het zo belangrijk is om eerst heel duidelijk te hebben welke beren er op jouw weg staan. Denk bij beren op de weg aan stemmetjes die zeggen:

 • Wie zit er nou op mij te wachten?
 • Er zijn vast 1000 anderen die veel meer geschikt zijn voor dit werk..
 • Voor mij is dit carrièrepad niet realistisch / niet haalbaar. Wie ben ik om dit te verlangen?
 • Als ik rigoureus het roer om wil gooien, moet ik me eerst 4 jaar laten omscholen. Dan moét ik wel de goede keuze maken! Laat maar…

‍‍✓ Wat het risico is wanneer je niet met je beren op de weg aan de slag gaat

‍✓ Op welke niveau’s je jouw beren op de weg aan kunt gaan (en leer meteen wat de meest gemaakte fouten zijn, zodat jij ze niet hoeft te maken!)

✓ Hoe je je mindset kunt trainen, in het voordeel van jouw carrièreswitch

‍✓ De truc om gemotiveerd bezig te blijven met je carrièreswitch

‍✓ Wat er voor 80% terug moet komen in je nieuwe baan

‍✓ De meest gemaakte fouten in het vaststellen van je kwaliteiten (en hoe jij ze wél goed vast kunt stellen!)

‍✓ Hoe je werkzaamheden en een werkgever selecteert die bij je past

‍✓ Hoe je gave nieuwe carrière ideeën bedenkt (en waar het mis gaat als je geen nieuwe ideeën kunt bedenken)

‍✓ Keuzes maken (en wat de gevaren zijn die op de loer liggen tijdens het keuze-proces)

De investering voor deze training bedraagt slechts € 49,00 inclusief BTW

Kom maar op met die training!!

“I am not a product of my circumstances.
I am a product of my decisions.”

~ Stephen Covey

Durf jij hardop te zeggen…..
…..dat je elke maandagochtend fluitend je broodtrommel onder je snelbinders dauwt om naar je werk te fietsen?
Of is jouw baan het niet, wordt het ‘em ook niet en was het ‘em stiekem al nooit?

De meeste tijd brengen we door op ons werk.
Dan kan je maar beter iets doen wat je écht leuk vindt. En als we niet doen wat we leuk vinden?
Wáárom doen we het dan in hemelsnaam nog?

Wil je ein-de-lijk uitvinden welk werk ECHT goed bij je past?
Zodat je niet meer op zondagavond al buikpijn krijgt, omdat je maandagochtend weer moet?
Dat is PRECIES wat je in deze cursus gaat doen!
Het mooie ervan? De cursus is online.
Dus overal te volgen, waar en wanneer jij maar wilt, op jouw tempo, wanneer het jou uitkomt.

Ik wil die cursus doen, kom maar op!

Herken je dit?

 • Je hebt echt géén idee welk werk er bij je past of waar je nou warm voor loopt

 • Benauwd krijg je het, van het idee dat je dit werk nog 5 jaar moet volhouden. Dan word je hartstikke overspannen

 • Je wilt niet zomaar (wéér) aan een nieuwe baan beginnen. Dit keer wil je het GOED aanpakken. Je voelt de druk om nu wél de juiste baan te vinden, zodat je niet na een half jaar wéér ander werk wilt

 • Twijfels, twijfels, die zijn er nogal veel: wat moet je nou doen? Dat getwijfel en gepieker maakt je onzeker. Soms twijfel je ook of het wel bestaat voor jou: leuk werk (waar je ook nog eens je vaste lasten van kan betalen)

 • Steeds val je weer terug op vacatures die aansluiten bij je werkervaring of opleiding, maar dát is nou juist wat je niet meer wilt

 • Ook al vind jij je huidige werk niet leuk, je vindt het moeilijk om los te laten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je weet wat je nu hebt… Hoe zou dat ergens anders zijn? Die onzekerheid is killing

 • Er zijn zoveel mogelijkheden, jij kan wel 100.000 ideeën bedenken, maar tot uitvoering komt het niet. Wat moet je kiezen? Waar begin je?

 • Je weet dat er meer zit in jou, maar je weet niet waar je moet beginnen

Als je niet je eigen plan maakt,
word je onderdeel van het plan van een ander

Wat als?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

 • Wat als je weet voor welke baan je écht warm loopt? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

 • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen?

 • Wat als je tot de ontdekking zou komen dat werkervaring en opleiding geen fluit uitmaken, maar dat je alles kunt worden wat je wilt! (fijn voor als je tóch nog eens wilt job-hoppen in de toekomst)

 • Wat als je erachter komt dat je jezelf niet per definitie moet laten omscholen (pff – weer 4 jaar naar school – mij niet gezien!). Hoe zou je het vinden om te ontdekken dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden?

 • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10? Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. Omdat je weet hoe je die 10 kunt bereiken. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

 • Wat als jij – vol zelfvertrouwen – zou kunnen kiezen uit alle gave carrière opties die je verzameld hebt? Zodat je je kunt focussen op jouw einddoel: die vette baan. En niet steeds blijft hinken op nog 483094178 andere opties.

Wat als we nou eens samen de stap zetten… 

… om alles uit je carrière te halen wat er in zit?

Om precies dát te bereiken, heb ik deze gave online cursus gemaakt voor jou!
Zo werk het:

 • Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je 5 modules en een bonusmodule die jou stap voor stap leren welk werk bij je past en hoe je effectief (en zelfverzekerd) je carrièreswitch aanpakt
 • Je kunt de cursus volgen in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt (want: online!)
 • De cursus is opgedeeld in modules. Je kunt alle modules in één keer kijken, maar ik zal je tijdens de cursus ook nog per mail door alle modules heen begeleiden. Je kunt er net zo lang over doen als je wilt (je houdt twee jaar lang toegang tot de cursus)
 • Het doornemen van één module kost ongeveer 30 minuten
 • Je krijgt na elke module opdrachten (die vind je helemaal onderaan elke module). Hoe lang je daarover doet is persoonlijk en voor iedereen anders
 • Je investering voor de training bedraagt slechts € 49,00 (!!) inclusief BTW
Ik doe mee!

Nog even voorstellen….

Hendrina Maria Vrutaal. Oftewel: HMV.
Maar zeg maar gerust: Rina.
Aangenaam!

Eind 2013 gebeurde er iets wat later het startschot bleek voor een aantal veranderingen in mijn leven. Ik kreeg een burn-out.
Klinkt alsof ik een cadeautje kreeg, niet?
Nouuu…. dat voelde op dat moment ECHT NIET zo.

Terugblikkend op die periode, heeft het me echter veel gebracht.

Ik weet uit eigen ervaring dus maar al te goed hoe lastig en frustrerend het kan zijn.
Wat ik nog het meest rotte vond aan de situatie, was dat ik in een gouden kooi zat.
Ik had wél een goed salaris.
Wél goede arbeidsvoorwaarden.
En ik kon thuiswerken, wat ook fijn combineren was met mijn gezin.
Waarom was ik dan zo ongelukkig? Wat had ik nou eigenlijk te zeuren?

Ik besloot me uiteindelijk (3 jaar aanmodderen en een burn-out later) te laten coachen.
Zo kreeg ik op een rijtje wat ik moest doen, hoe ik dat moest doen en in welke volgorde.
Mijn coach liet me inzien dat er ook wel wat gesleuteld mocht worden aan mijn mindset en uitstraling..
Ik was inmiddels een ervaren mopperkont en gaf alles en iedereen de schuld, behalve mezelf…
Dat helpt natuurlijk niet. Niet als je opzoek bent naar (ander) werk. Maar ook niet op andere vlakken in je leven.
En zo werd ‘ verbeter de wereld, begin bij jezelf ‘ mijn nieuwe motto.

Sinds ik dáár mee aan de slag ben gegaan, zijn er zoveel mooie dingen (en mensen!) op mijn pad gekomen.
Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven.

Dát wil ik jou ook graag leren.
Niet alleen een paar simpele testjes doen, maar alles grondig aanpakken.
Beginnen vanaf nul. Starten met een schone lei.

Dit is wat anderen over de online training zeggen

De beschrijving voor wie de cursus was klopte EXACT met waar ik mij in bevond en ik had echt hulp nodig. Het grootste probleem in mijn carrière vóórdat ik deelnam aan de online cursus? Niet precies weten wat ik wou, waar ik goed in was, wat ik zocht in een baan, verkeerde keuzes gemaakt en in de verkeerde hoek zoeken. Vooral veel doelloos zoeken op vacature sites naar banen die misschien wel zouden kunnen passen. Maar zonder echt te weten wat ik wou of zocht..

Mijn grootste inzicht naar aanleiding van de online cursus van Rina was dat ik te veel zocht naar banen die aansloten bij mijn werkervaring/opleiding, zonder echt na te denken over wat ik nou echt wou en wat echt goed bij mij aansloot. Toen ik hier over ben gaan nadenken kwam ik veel meer uit bij beroepen waarin mijn creativiteit veel naar voren komt. Iets wat ik in mijn huidige werk totaal niet doe. Daarnaast liet ik me te veel leiden door angsten en zag ik veel beren op de weg, ik heb door de cursus geleerd langs de beren heen te kijken. Ook heb ik ingezien dat ik eerder dingen heb willen ontvluchten die ik zelf met me meedraag. Vluchten heeft dus geen zin, maar een keer goed in de spiegel kijken wel.

Ik kan de cursus van Rina zeker aanbevelen, want ik deed hier inzichten op die ik in een traject bij een jobcoach niet heb opgedaan. Ik ben hier echt verder mee geholpen. Vooral module 3 en 4 waren echte eyeopeners voor mij! Als ik de online cursus een punt zou moeten geven, dan geef ik een 9.

– S. Huiskamp – voormalig huidtherapeute

Ik ben nog niet klaar met de training, maar nu al heeft het zoveeeel helderheid gegeven voor mezelf.
Ben nu aan het einde van module twee en heb alles stappen uitgebreid uitgewerkt. Dit geeft een goed overzicht, maar confrontatie voor mezelf. Ik weet dat ik niet meer terug wil naar alles wat ik heb opgeschreven, want ik zie in dat dat mij compleet stagneert in alles wat was de afgelopen jaren en wat nu is.

– Anoniem

De doorslag voor mij om deel te nemen aan deze online cursus was mijn onvrede op het werk, vooral uit een boze emotie. Door de cursus ben ik gaan merken dat ik lang dingen goed heb gepraat zonder echt te kijken naar wat ik wil.

Voor mij was het grootste inzicht dat er andere manieren zijn om een nieuwe baan te vinden dan vacatures zoeken en je vasthouden aan opleiding en ervaring.

Door de inzichten die je krijg en een richting naar iets nieuws (ipv blijven hangen in soortgelijke vacatures, bedrijven) zou ik deze cursus zeker aanbevelen. Daarnaast maken de grappige voorbeelden het leuk! Daarom geef ik deze online cursus een 8!

–  J.J. – Marketing en communicatie

Rina, wat een fijne cursus! Voor mij zijn dingen een stuk meer helder geworden en heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Mijn grootste probleem in mijn carrière vóórdat ik je cursus volgde, was dat ik niet gelukkig was na mijn studie in het werkveld. Niet wetende welke richting ik uit wil. Ik heb veel ideeën, maar daarvan maakte ik nooit iets waar.

Door stappen uit module 3 uit te werken en op te schrijven krijg ik echt een overzicht in wat er nu niet goed gaat en waarin ik telkens weer mijn veiligheid opzoek, maar er dus geen verandering optreedt. Ik vind je cursus heel duidelijk geschreven op een eigen manier. Je geeft veel verschillende voorbeelden zodat iemand zich ook daadwerkelijk in een bepaalde situatie kan inleven. De oefening over focus met getallen vond ik erg leuk en een mooi inzicht!

Je raakte me in je afsluiting van de cursus met je mooie woorden en dit zorgde er echt voor dat ik dacht: “Ja, ik moet gewoon eens knopen doorhakken en ervoor gaan, want ik verdien dit!”.

Dank je wel daarvoor.
Ik geef je training een 9.

– Susanne

Dankje je lieve Rina, voor de inzichten die je me hebt gegeven dmv deze training 💛

– Anoniem

Doe je ook mee?

Ik weet genoeg Rina, ik doe mee!
Niet goed, geld terug

FAQ over de online training

Deze training is geschikt voor de mensen die klaar zijn voor actie. Voor mensen die inmiddels beseffen dat ze er niet komen met de strategie: elke avond internet afstruinen op nieuwe vacatures.

Deze training is voor jou als je klaar bent met waar je nu staat, omdat je er al véél te lang staat. Als je weet wat het je gaat kosten als je blijft waar je nu bent en als je bereid bent om er alles voor te doen om dát te voorkomen. Je wilt super graag groeien met je carrière, maar je weet gewoon nog niet hoe.

Je vindt het super spannend, maar je gevoel zegt je dat je dit mag doen. Dat dít de stap is die jou verder gaat helpen. Dat voel je tot in je tenen.

Omdat ik kwaliteit, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het register VPMW (Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk) bij beroepsvereniging de NFG.

Om toegelaten te worden tot het register VPMW dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast dien je aanvullend een complementaire opleiding op minimaal HBO-niveau te hebben afgerond.

Ik voldoe aan deze voorwaarden omdat ik afgestudeerd ben als Pedagoog. Daarnaast heb ik de complementaire 4-jarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut afgerond. Ook wordt door de NFG onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

We gaan aan de slag met jou beren op de weg. Denk bij beren op de weg aan stemmetjes die zeggen:

 • Wie zit er nou op mij te wachten?
 • Er zijn vast 1000 anderen die veel meer geschikt zijn voor dit werk dan ik..
 • Voor mij is dit carrièrepad niet realistisch / niet haalbaar..
 • Wie ben ik om dit te verlangen? Moet ik niet gewoon genoegen nemen met ‘een leuke hobby’?
 • Als ik rigoureus het roer om wil gooien, moet ik me eerst 4 jaar laten omscholen… Heb ik daar wel tijd voor? En dan moet ik éérst wel weten of ik dan écht de goede keuze maak! Laat maar….

We gaan kijken naar wat er voor 80% terug moet komen in jóuw nieuwe baan. We kijken naar hoe je werkzaamheden en een werkgever selecteert die bij jou past.

We gaan gave nieuwe carrière ideeën bedenken die aansluiten bij jouw kwaliteiten. En we gaan leren hoe je goede keuzes maakt.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Je kunt de modules dan in één keer allemaal volgen. Maar ik begeleid je er ook nog per mail doorheen.

Je houdt twee jaar lang toegang tot de online training

De training bevat tekst en filmpjes en bestaat uit 5 modules en een bonusmodule. Alles staat online, dus je kunt de training volgen in je eigen tijd op jouw eigen tempo (lekker op de bank in je huiskloffie, of onderweg in de trein naar je werk).

Onderaan in elke module staan vragen die bedoeld zijn om de theorie op jouw eigen situatie toe te passen.

Heel eerlijk? De training is veel meer waard dan het bedrag waarvoor je ‘em nu kunt aanschaffen. Maar ik weet ook dat voor sommige mensen de stap naar een coachtraject (nog) te groot is, om wat voor redenen dan ook.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen en dus is deze training beschikbaar voor € 49,00.

Ook zit er bij deze training geen verdere support of coaching van mij. Het is echt een Do It Yourself training. Maar alle kennis (uit de theorie, maar vooral ook uit de praktijk) die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, is erin verwerkt.

Ik weet waar al mijn klanten doorheen gaan, en die informatie heb ik gebruikt om deze training te ontwikkelen.

Je kunt de training aanschaffen voor € 49,00

Stuur me dan een mail met jouw vraag… en dan denk ik even met je mee!