Herken je dit?

 • Je bent altijd maar bezig met wat je allemaal ‘moet’. Daardoor voel je continue druk en heb je het idee dat je emmer bijna overloopt

 • Op dit moment bevind je je in een stressvolle periode van je leven. Bijvoorbeeld omdat je net moeder bent geworden, je het gezinsleven als stressvol ervaart, omdat je relatie pas is over gegaan, omdat je je heel alleen voelt, of omdat je al langer niet zo lekker in je vel zit

 • Je bent erg slecht in het aangeven van je eigen grenzen, altijd maar bezig met het denken aan die ander. Hierdoor loop jij al een tijdje op je tandvlees. Omdat je eigenlijk geen idee meer hebt wie jij nou bent en wat jij nou eigenlijk wilt. Laat staan dat je weet hoe je hiervoor op kunt komen..

 • Je loopt steeds maar weer tegen dezelfde dingen aan in je leven. Steeds dezelfde patronen komen terug: in je relatie, op je werk, in je gezin en bij vrienden. Het zijn altijd weer diezelfde blokkades die je tegen zitten

 • Je bent altijd bang om te falen, om te ‘mislukken’ en om het niet goed genoeg te doen. Daardoor hou je jezelf in. Je houdt jezelf klein. Hierdoor heb je het idee dat je niet uit het leven haalt wat er in zit

 • Je bent ontzettend streng voor jezelf. Zeg maar gerust een échte perfectionist. Helemaal niks mis mee, om het goed te willen doen… Alleen jij merkt steeds vaker dat het je tegenwerkt, veel energie kost, in plaats van dat het je iets oplevert

Kortom: je beseft je dat je wel een steuntje in je rug kan gebruiken. Jij bent er klaar voor om de regie over je leven weer terug te pakken. Klaar voor verandering.

Wat als?

 • Hoe zou je het vinden als er een onafhankelijk en onbevooroordeeld iemand naar jou zou luisteren, zodat jij in alle rust en veiligheid je verhaal kwijt kunt?

 • Wat als je iemand tegenover je zou hebben die tussen de regels door kan luisteren en jou díe vragen stelt die je aan het denken zetten? Zodat er iets in beweging wordt gezet?

 • Hoe zou je het vinden als je, samen met mij, weer de regie over je leven terug kunt pakken? Zodat je het idee krijgt dat je niet meer geleefd wordt, maar zelf weer aan het roer staat

 • Wat als je de niet-helpende patronen weet te doorbreken? Zodat er lucht en ruimte ontstaat en je weer kunt gaan voor wat JIJ belangrijk vindt? En zodat niet alleen jij, maar iedereen in je omgeving er van mee profiteert? Omdat je zo een leukere vriendin, relaxtere moeder en fijnere partner wordt?

 • Hoe zou je het vinden om af te rekenen met dat streng zijn voor jezelf? Verstandelijk gezien weet je wel dat het niet allemaal 100% perfect hoeft? Maar het zou ook fijn zijn om het zo te gaan voelen…

Daarvoor bied ik psychosociale therapie

Ik ga er vanuit dat ieder mens over (meer dan!!) genoeg veerkracht beschikt om (weer) lekker in zijn of haar vel te komen zitten.
Daarbij geloof ik ook dat alle oplossingen al aanwezig zijn: namelijk in jou zelf!
Soms kom je alleen zélf niet bij die oplossingen en heb je daar wat hulp bij nodig.
Hulp in de vorm van een luisterend oor en een (soms wat) kritische vragensteller.
Ik wil er graag samen met jou voor zorgen dat je zelf weer aan het roer komt te staan en dat wil ik graag doen door jou psychosociale therapie aan te bieden. Dat is een gesprekstherapie waarin we samen gaan kijken waar je vastloopt, waar dat vandaan komt en – het allerbelangrijkste – hoe je dit op kunt lossen. Zodat jij weer grip krijgt op jouw leven.

Afspraak maken

Investering

Een consult kost € 80,00 (inclusief BTW) per uur.
Consulten vinden plaats online (via Zoom) of offline in mijn praktijk: aan de Dorpsstraat 45 te Someren.
Het is mijn ervaring dat 4 tot 8 gesprekken vaak voldoende zijn om weer door te kunnen.

Indien je jezelf herkent in één van de eerder genoemde punten,
en we stellen na de telefonische intake vast dat psychosociale therapie hetgeen is waar jij bij gebaat bent?
Dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering.
Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van je huisarts.

Vragen hierover?
Hier lees je meer informatie
Je mag me ook altijd mailen met vragen.

Ik ben er klaar voor!

Afspraak maken

Zij gingen je voor & werkten met mij!

Diep van binnen wist ik dat ik de oorzaak van mijn dippen vooral bij mezelf moest zoeken. Steeds verviel ik in oude patronen die me vroeger wellicht hielpen, maar me nu niet langer diende. Ik was mezelf kwijt. Door mijn gesprekken met Rina ben ik met meer begrip naar mezelf gaan kijken en heb ik bepaalde zaken een plek kunnen geven in plaats van deze weg te stoppen. Rina hielp me nu om mezelf opnieuw te ontdekken; alsof de zware mist die om me heen hing optrok en ik zo steeds een beetje meer van mezelf terug zag. Een verademing.

– K., Teammanager

Rina is een sterke vrouw die weet wat ze wil en waar zij voor staat. Ze voelt mensen echt zo goed aan. Met die belangrijke eigenschap is het voor haar helder welke stappen er genomen moeten worden om weer goed te kunnen functioneren. Wanneer ik overloop met alles om mij heen, is Rina de eerste die het opmerkt en het bespreekbaar maakt. Ik heb ervaren alsof zij precies voelt en weet wat er door mij heengaat op dat moment.

– D., Ambtenaar

Ik liep al een tijdje rond met dat ik mijn werk op zich nog wel leuk vond, maar geen uitdaging meer had in mijn werk. Ik wilde wel iets anders, maar wat? Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind. Het grootste inzicht wat ik gekregen heb naar aanleiding van het traject bij Rina, is dat ik inderdaad veel dingen leuk vind. Maar toen ik per functie ging kijken wat ik er dan leuk aan vind, zag ik dat sommige punten wel heel vaak terugkeerde. Ik weet nu dus beter wat ik zeker terug wil zien in een functie en waar ik gelukkig van word.

Ik zou anderen zeker aanbevelen om loopbaancoaching bij Rina te doen. Ze gaat met je in gesprek en stelt goede vragen om bepaalde dingen helder te krijgen, het is heel laagdrempelig. Ook geeft ze goede voorbeelden om het te verduidelijken. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die bij je passen. Ik heb nu weer voldoende input en zin om op zoek te gaan naar mijn volgende baan!

– Inge

Ik kwam bij Rina na een moeilijke zwangerschap. Rina werkt heel erg oplossingsgericht. Ze vraagt door, ook al zeg jij dat het goed met je gaat. Ze ziet de glimlach achter je tranen. Daarmee bedoel ik dat ze weet wat ze doet. Sturend maar toch ook coachend en daarvoor wil ik haar bedanken.

– A. , Docente

Fijn, zo’n luisterend oor. Ik bewonder de gedrevenheid van Rina. We zijn snel tot resultaten gekomen. Rina is een coach zonder poespas.

– R., Freelancer

Rina voelt de persoon tegenover zich buitengewoon goed aan en ze leeft zich in, in de situatie van haar gesprekspartner. Met haar kundigheid en fingerspitzengefühl weet zij de situatie goed in beeld te krijgen en een juiste oplossing te vinden.

– D., Consulente

Ik was niet gelukkig en merkte dat het elke dag meer moeite kostte om naar het werk te gaan.

Door de gesprekken met Rina ben ik me er bewust van geworden dat de perfecte baan voor mij nog niet bestaat, maar dat ik me nu meer wil gaan richten op mijn zelfontwikkeling.

– Inge, Financieel medewerker

– Joelle Martens, Consulent

Ik weet genoeg

Afspraak maken