♥ ♥ ♥

Online cursus via Instagram

♥ in 5 stappen weer de regie over je carrière ♥

Durf jij hardop te zeggen…..
…..dat je elke maandagochtend fluitend je broodtrommel onder je snelbinders dauwt om naar je werk te fietsen?

Of is jouw baan het niet, wordt het ‘em ook niet en was het ‘em stiekem al nooit?
De meeste tijd brengen we door op ons werk.
Dan kan je maar beter iets doen wat je écht leuk vindt. En als we niet doen wat we leuk vinden?
Wáárom doen we het dan in hemelsnaam nog?
Wil je ein-de-lijk uitvinden welk werk ECHT goed bij je past?
Zodat je niet meer op zondagavond al buikpijn krijgt, omdat je maandagochtend weer moet?
Dat is PRECIES wat je in deze cursus gaat doen!
Het mooie ervan? De cursus is online. Via Instagram!
Dus overal te volgen, waar en wanneer jij maar wilt, op jouw tempo, wanneer het jou uitkomt.

Say no more! Ik doe mee.

Herken je dit?

 • Je hebt echt géén idee welk werk er bij je past of waar je nou warm voor loopt

 • Benauwd krijg je het, van het idee dat je dit werk nog 5 jaar moet volhouden. Dan word je hartstikke overspannen

 • Je wilt niet zomaar (wéér) aan een nieuwe baan beginnen. Dit keer wil je het GOED aanpakken. Je voelt de druk om nu wél de juiste baan te vinden, zodat je niet na een half jaar wéér ander werk wilt

 • Twijfels, twijfels, die zijn er nogal veel: wat moet je nou doen? Dat getwijfel en gepieker maakt je onzeker. Soms twijfel je ook of het wel bestaat voor jou: leuk werk (waar je ook nog eens je vaste lasten van kan betalen)

 • Steeds val je weer terug op vacatures die aansluiten bij je werkervaring of opleiding, maar dát is nou juist wat je niet meer wilt

 • Ook al vind jij je huidige werk niet leuk, je vindt het moeilijk om los te laten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je weet wat je nu hebt… Hoe zou dat ergens anders zijn? Die onzekerheid is killing

 • Er zijn zoveel mogelijkheden, jij kan wel 100.000 ideeën bedenken, maar tot uitvoering komt het niet. Wat moet je kiezen? Waar begin je?

 • Je weet dat er meer zit in jou, maar je weet niet waar je moet beginnen

Als je niet je eigen plan maakt,
word je onderdeel van het plan van een ander

Wat als?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

 • Wat als je weet voor welke baan je écht warm loopt? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

 • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen?

 • Wat als je tot de ontdekking zou komen dat werkervaring en opleiding geen fluit uitmaken, maar dat je alles kunt worden wat je wilt! (fijn voor als je tóch nog eens wilt job-hoppen in de toekomst)

 • Wat als je erachter komt dat je jezelf niet per definitie moet laten omscholen (pff – weer 4 jaar naar school – mij niet gezien!). Hoe zou je het vinden om te ontdekken dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden?

 • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10? Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. Omdat je weet hoe je die 10 kunt bereiken. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

 • Wat als jij – vol zelfvertrouwen – zou kunnen kiezen uit alle gave carrière opties die je verzameld hebt? Zodat je je kunt focussen op jouw einddoel: die vette baan. En niet steeds blijft hinken op nog 483094178 andere opties.

Wat als we nou eens samen de stap zetten… 

… om alles uit je carrière te halen wat er in zit?

Om precies dát te bereiken, heb ik deze gave cursus gemaakt voor jou!
Zo werk het:
De cursus start op 30 september en bevat 5 modules. De modules blijven één maand beschikbaar, tot 4 november. Je kunt de cursus volgen in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt (want: op Instagram!).

Inhoud:

 • 5 dagen lang stories waarin onderwerpen aan bod komen die jou helpen uitvinden welk werk écht bij je past. EN je gaat een plan maken om die baan te krijgen. Actie in de taxi, twijfels overboord. Hoppa!
 • De cursus is opgedeeld in modules. Als je elke dag 1 module kijkt, dan duurt de cursus dus 5 dagen. Je kunt ook alle modules in één keer kijken. Of er wat langer over doen en een dagje overslaan wanneer dat beter uitkomt
 • Het kijken van één module kost ongeveer 15 minuten
 • Je krijgt bij elke module een werkboek met opdrachten en alle stof nog eens op een rij. Aantekeningen maken hoeft dus niet! (mag wel natuurlijk)
 • Het INSTA account dient als community. Hier kunnen we onze ervaringen en vragen delen (mag – hoeft niet!) en elkaar cheerleaden. Mijn ervaring is dat je superveel leert van de vragen van anderen en dat het heel fijn is om elkaar aan te moedigen en schouderklopjes te geven. Het zou wel eens net dat laatste zetje kunnen zijn wat je nodig hebt….
Ik doe mee!

Praktisch

Waar?

De cursus vindt plaats op een geheim Instagram account (hoe je wordt toegelaten, lees je verderop. Je krijgt na aanmelding ook nog instructies per mail en op het INSTA account zelf). Alle onderwerpen worden behandeld in de stories. Het kijken van de stories (één module) duurt ongeveer 15 minuten. Elke module is opgeslagen in de hoogtepunten, daar kun je alles op je gemak terugkijken. De cursus wordt een maand bewaard. Je kunt kijken tot: 4 november.

Nodig?

Niet veel! Internet en een instagram account. Lekker toch?
Je hoeft nog niet eens aantekeningen te maken (mag wel!), want je krijgt alle informatie over elk onderwerp (digitaal) in een mooi werkboek, nog eens netjes op een rij.

Waarom?

Ik heb zelf al meerdere cursussen gevolgd via Instagram (bijvoorbeeld van Charlotte van ’t Wout) en ik ben er helemaal weg van. Why? Het is een super laagdrempelige manier om een cursus te volgen. Je hoeft er geen vrij voor te nemen van je werk (of oppas te regelen voor je kinderen). Je kunt kijken waar en wanneer het uitkomt (in bed, op de bank, in de trein, als je zit te ontbijten of tijdens je pauze op het werk – you name it!). Deelname is makkelijk. Zelf ben ik altijd super zuinig op mijn tijd (want: druk, druk, druk) – dat is ook een voordeel van een cursus via dit platform: het kost weinig tijd. Ik hoop met deze cursus zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en motiveren, want ik gun iedereen werk waar je happy van wordt.

Waar wacht je nog op?

Ik doe mee!

Missie

Nu ik weet wat mijn missie, mijn passie en mijn kwaliteiten zijn en uitgevonden heb hoe ik deze in kan zetten, leef ik elke dag mijn droom. Elke dag mag ik doen wat ik het aller- allerliefste doe, waar ik meters energie van krijg. Ik ontmoet top-vrouwen met dezelfde angsten waar ook ik ooit bekend mee was. Zij geven mij het vertrouwen om hen uit die nachtmerrie te coachen. En dat noemen ze dan ‘werken’. 

Het mooie is: ik word zo ontzettend blij van wat ik doe. Nog mooier: stel dat ik ooit weer eens van gedachte verander, ooit nog eens ga denken ‘is dit het wel?’, dan weet ik PRECIES hoe ik weer iets anders kan vinden wat dan op dát moment echt goed bij me past.

Visie

Om écht uit te vinden wat jouw droombaan is, moet je bereid zijn ALLES los te laten. 
Alles wat je tot nu toe gedaan hebt (werkervaring, opleiding en wat je omgeving er van vindt). 
Zo lang je half blijft doen wat je nu doet (en wat je misschien heel goed kunt – of wat misschien ook wel heel goed verdient),
zul je nóóit krijgen wat je eigenlijk ECHT graag wilt. 

Let op: bij mij géén tests, geen quizjes en geen dure talentenscans.
Want dat vind ik dikke onzin.
Ik doe niet aan moment-opname-bullshit en krijg jeuk van testen. 

Need 2 know

Wat je over mij moet weten is het volgende:
Ik hou wel van een potje ‘gestrekte – been – coaching’. Moet je tegen kunnen. Iedereen die mij kent weet dat ik enorm resultaatgericht ben. Ik hou van actie en ga voor een 10. Daarom ben ik liefdevol confronterend en wars van bullshit en gezeik. 

Betekent dit dat er niet gejankt mag worden?
Natuurlijk wel! Ook bij mij staan de zakdoeken gewoon klaar. 
Sommige inzichten die je gaat krijgen en kwartjes die gaan vallen, doen nou eenmaal pijn. Daar zal je echt geen uitzondering in zijn. En daar mag best om gesnotterd worden. 
Echter, blijven hangen in je misère gaat je uiteindelijk niks brengen.
Ik ben daarom direct, eerlijk en hou van een beetje humor op zijn tijd om dingen duidelijk te maken.

Aan het eind van de cursus…

 • Weet je welk werk of welk beroep goed bij jou zou passen. Dan weet jij welk werk je blij en gelukkig zal maken

 • Weet jij welk werk je met gemak en plezier tot je pensioen vol zou kunnen houden

 • Heb je een goed plan en kom je beslagen ten ijs: weg met die onzekerheden! Jij weet na deze cursus wat je wilt met je carrière

 • Heb je afgerekend met je twijfels, zie je geen beren meer op de weg en zit jij vol energie (en enthousiasme!) om te gaan voor die baan die écht bij je past! Wat eerst nog zo ver weg leek (of zelfs helemaal niet leek te bestaan), is nu duidelijk zichtbaar en binnen handbereik

 • Weet je precies waaraan je nieuwe werk(plek) moet voldoen: qua inhoud, qua collega’s, qua alles! Zodat jij ’s ochtends fluitend je bed uit springt, omdat je zin hebt om weer lekker aan de slag te gaan

 • Hoef je je niet langer af te vragen of je wel het goede kiest, of je toch niet voor die andere optie had moeten gaan, kun je afrekenen met dat eeuwige getwijfel

 • Heb jij een concreet plan om jouw droombaan te bereiken

Investering

Online cursus

79,00incl. BTW
 • De cursus bevat 5 modules.
 • Je kunt de tijdsinvestering verdelen over 1 maand.
 • De investering in tijd is ongeveer een kwartiertje per module.
 • Een kaartje koop je hier

Zij werkten eerder met mij & stapten uit hun nachtmerrie!

Diep van binnen wist ik dat ik de oorzaak van mijn dippen vooral bij mezelf moest zoeken. Steeds verviel ik in oude patronen die me vroeger wellicht hielpen, maar me nu niet langer diende. Ik was mezelf kwijt. Door mijn gesprekken met Rina ben ik met meer begrip naar mezelf gaan kijken en heb ik bepaalde zaken een plek kunnen geven in plaats van deze weg te stoppen. Rina hielp me nu om mezelf opnieuw te ontdekken; alsof de zware mist die om me heen hing optrok en ik zo steeds een beetje meer van mezelf terug zag. Een verademing.

– K., Teammanager

Rina is een sterke vrouw die weet wat ze wil en waar zij voor staat. Ze voelt mensen echt zo goed aan. Met die belangrijke eigenschap is het voor haar helder welke stappen er genomen moeten worden om weer goed te kunnen functioneren. Wanneer ik overloop met alles om mij heen, is Rina de eerste die het opmerkt en het bespreekbaar maakt. Ik heb ervaren alsof zij precies voelt en weet wat er door mij heengaat op dat moment.

– D., Ambtenaar

Ik liep al een tijdje rond met dat ik mijn werk op zich nog wel leuk vond, maar geen uitdaging meer had in mijn werk. Ik wilde wel iets anders, maar wat? Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind. Het grootste inzicht wat ik gekregen heb naar aanleiding van het traject bij Rina, is dat ik inderdaad veel dingen leuk vind. Maar toen ik per functie ging kijken wat ik er dan leuk aan vind, zag ik dat sommige punten wel heel vaak terugkeerde. Ik weet nu dus beter wat ik zeker terug wil zien in een functie en waar ik gelukkig van word.

Ik zou anderen zeker aanbevelen om loopbaancoaching bij Rina te doen. Ze gaat met je in gesprek en stelt goede vragen om bepaalde dingen helder te krijgen, het is heel laagdrempelig. Ook geeft ze goede voorbeelden om het te verduidelijken. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die bij je passen. Ik heb nu weer voldoende input en zin om op zoek te gaan naar mijn volgende baan!

– Inge

Ik kwam bij Rina na een moeilijke zwangerschap. Rina werkt heel erg oplossingsgericht. Ze vraagt door, ook al zeg jij dat het goed met je gaat. Ze ziet de glimlach achter je tranen. Daarmee bedoel ik dat ze weet wat ze doet. Sturend maar toch ook coachend en daarvoor wil ik haar bedanken.

– A. , Docente

Fijn, zo’n luisterend oor. Ik bewonder de gedrevenheid van Rina. We zijn snel tot resultaten gekomen. Rina is een coach zonder poespas.

– R., Freelancer

Rina voelt de persoon tegenover zich buitengewoon goed aan en ze leeft zich in, in de situatie van haar gesprekspartner. Met haar kundigheid en fingerspitzengefühl weet zij de situatie goed in beeld te krijgen en een juiste oplossing te vinden.

– D., Consulente

Ik was niet gelukkig en merkte dat het elke dag meer moeite kostte om naar het werk te gaan.

Door de gesprekken met Rina ben ik me er bewust van geworden dat de perfecte baan voor mij nog niet bestaat, maar dat ik me nu meer wil gaan richten op mijn zelfontwikkeling.

– Inge, Financieel medewerker

– Joelle Martens, Consulent

Ik weet genoeg

Ik doe mee!

Veel gestelde vragen

Geen probleem! Alle modules worden opgeslagen in de hoogtepunten. Je kunt alles kijken wanneer het jou uitkomt.

Dat weet ik nog niet. Twijfel je (om wat voor reden dan ook) of je deel wilt nemen? Neem even contact met me op.

Na aanmelding krijg je een mail van mij. Daarin staan de gegevens van het geheime Instagram account bevestigd. Jij stuurt een vriendschapsverzoek naar dat account + een foto / screenshot van de betaalbevestiging. Vervolgens wordt je toegelaten tot het account. Je krijgt sowieso nog een mail met instructies waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Kind kan de was doen.

Nee, het is een online cursus waarin je zelf aan de slag gaat. Je kunt natuurlijk wel al je vragen stellen (en bevindingen delen) op het geheime account over de onderwerpen die in de cursus worden behandeld. Het account dient als community en we zijn er om elkaar vooruit te helpen en om elkaar aan te moedigen. Ook zal ik vragen beantwoorden op het INSTA account, maar ik kan geen garantie geven dat ik in kan gaan op álle persoonlijke vragen. Mocht dit iets zijn waar je écht behoefte aan hebt, dan is een persoonlijk (1 op 1) traject misschien meer iets voor jou. Deze INSTA cursus is écht een DIY project: ik geef je alle tools die ik tot mijn beschikking heb, jij klaart de klus.

Het carrière-keuze-traject (dus de persoonlijke coaching) kost € 795,00. Wat het offline traject voor anderen heeft betekent, kun je teruglezen in de reviews, bijvoorbeeld in de reviews op mijn website, Facebook, LinkedIn en op Instagram. Het grootste verschil tussen online en offline is dat bij de Insta cursus geen persoonlijke coaching komt kijken: je doet hier alles zelf (met behulp van de filmpjes/stories, je medecursisten en het werkboek).

Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen op het afgeschermde account en hun eigen tips en ervaringen met elkaar te delen. Ik kan echter niet iedereen persoonlijk coachen (zie ook de vraag ‘krijg ik ook persoonlijke coaching?’).

Het kost je ongeveer een kwartier per module. De cursus bevat 5 modules.

Betalen kan, wanneer je doorgeklikt hebt naar de betaalknop en je gegevens hebt achtergelaten, via o.a. Ideal!

Op het geheime account wordt stap voor stap aan je uitgelegd hoe het werkt. Echt, het is heel makkelijk.

Ook dan is de cursus geschikt! Zeker wanneer je twijfelt waar je op moet solliciteren. Of wanneer je al eerder de ervaring hebt gehad dat je steeds in banen komt die niet goed bij je passen.

Jep, dat kan! Al het materiaal wat al aan bod is gekomen, is terug te lezen in de hoogtepunten. Op 4 november wordt alles verwijderd. Tot die dag kun je dus nog meedoen. Hou er rekening mee dat je ongeveer een kwartier nodig hebt om een module te bekijken.

Je krijgt digitaal toegang tot het werkboek! Via de welbekende ‘link in bio’ kun je alle werkboeken downloaden (en vind je nog meer handige links!). Je kunt het werkboek opslaan op je computer of je telefoon of uitprinten.

Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail.

Het is mijn tijd nog niet..

Dat kan, en dat is helemaal geen probleem.. 
Vraag dan hier alvast mijn gratis E-book aan. 
Hierin lees je 5 tips die je helpen uitvinden welk werk écht bij je past.
Daarnaast ontvang je ongeveer twee keer per maand tips en adviezen in je mailbox.

Gratis E-book

Schrijf je hier direct in!

*Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Lees hierover meer in mijn privacy beleid.