Carrière keuze traject

Aanmelding

Gaaf dat we samen aan jouw carrière gaan werken! Laat hieronder even weten wie je bent. Dan bel ik je zo snel mogelijk om de intake te doen.

  Herken je dit?

  • Je vindt je huidige baan niet leuk, maar je hebt echt géén idee wat je dan wel graag wilt. Welk werk of beroep dan wél goed bij jou zou passen. Of nog belangrijker: welk werk je met gemak (en plezier!!) tot je 67e vol zou kunnen houden

  • Je bent eigenlijk stik ongelukkig. Je M O E T nog zo lang.. De gedachte aan dat je nóóit werk gaat doen waar je ECHT blij van wordt, daarvan krijg je gewoon een lange sik, bluhhhh

  • Je verlangt naar werk wat je meer voldoening en plezier oplevert. Stiekem durf je niet te geloven dat dit haalbaar  is voor jou. Een 5,5 is ook een voldoende toch? Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om méér te willen

  • Je ziet mensen om je heen overspannen worden en burn-out raken. Jij weet: dat wil ik niet. Jij zegt tegen jezelf: dat kan ik me niet veroorloven. Jij denkt: als ik zo doorga, dan staat dát lot mij misschien ook wel te wachten

  • Daarnaast ben je ook bang om het verkéérde te kiezen. Wat nou als je iets kiest waar je óók weer dat klote gevoel van krijgt wat je nu hebt? Je vraagt jezelf continu af: hoe maak ik nou de goede vervolg keuze

  • Je begint zo langzamerhand een hekel te krijgen aan jezelf en dat je zo aan je veiligheid hangt. Want jij maakt jezelf continu wijs dat je het eigenlijk tóch wel goed hebt, daar waar je nu zit (qua salaris, arbeidsvoorwaarden, etc.) – oftewel: jij komt maar moeilijk uit die gouden kooi. EN maar tegen anderen zeggen: Joh, moet je gewoon doen hoor!! Maar ondertussen zélf in je broek schijten, omdat je als de dood bent om de boel los te laten

  • Na elke vakantie neem jij jezelf voor: en nú moet het roer om! Nu ga ik iets doen waar ik écht oprecht blij van wordt! Maar wat dan…??

  Het wordt tijd voor verandering..
  Dit moet zo niet langer duren.

  Wat als?

  • Hoe zou het voor je zijn als je weet welk werk of welk beroep fantastisch bij je past? Als jij precies zou weten waar je wél blij en gelukkig van zou worden?

  • Hoe zou jij het vinden als je ’s ochtends fluitend naar je werk zou vertrekken?

  • Wat als je weet van welk werk je hart gaat zingen? Welk werk je met GEMAK (en plezier!!) tot je 67e zou kunnen volhouden. Wat zeg ik? Met gemak tot je 70e zou willen doen!

  • Hoe zou jij het vinden om nou eindelijk eens uit die gouden kooi te ontsnappen?

  • Hoe zou je het vinden als je zeker weet dat waar je nu voor kiest, je daar écht gelukkig van gaat worden. Dat je niet meer hoeft te blijven job-hoppen (om ondertussen maar onzekerder en onzekerder te worden).

  • Wat als je uitvindt van welk werk je nóóit meer vakantie zou willen nemen. Omdat je het ZO leuk vindt en omdat het je bijna natuurlijk afgaat.

  • Hoe zou het voor je zijn als je ook zou kunnen gaan voor die 10! Omdat je precies weet hoe die 10 eruit ziet. En je dus geen dág langer meer genoegen hoeft te nemen met – krap aan – een voldoende.

  Om dit te bereiken bied ik jou een carrière-keuze-traject

  In dit traject doorlopen we mijn bewezen 5 stappenplan. Dit zorgt ervoor dat je gaat van:

  • waar je nu zit en verzuipt en stik ongelukkig bent in wat je doet, naar
  • exact weten wat je wilt en welk werk bij je past. Op naar die 10!

  We doorlopen samen de 5 stappen in maximaal 6 gesprekken van maximaal één uur. Die gesprekken plan je zelf in, in mijn agenda. De gesprekken zullen plaatsvinden in een tijdsbestek van 3 maanden. Na elk gesprek ontvangt je een huiswerkopdracht van mij in je mailbox. Ik zet je dus ook kei hard aan het werk. De gesprekken vinden online plaats (via Zoom of Skype) of offline, op de Dorpsstraat 45 te Someren.

  Laat hier je gegevens achter om je aan te melden

   Aan het einde van het traject

   • Weet jij welk werk of welk beroep bij je past

   • Weet jij waar je wél blij en gelukkig van wordt.

   • Weet jij voor welk werk je fluitend je bed uit springt

   • Weet jij welk werk je met GEMAK (en plezier!) tot ver ná je pensioen vol kan houden

   • Weet je van welk werk je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Waardoor je meer energie overhoudt. Je minder moe bent

   • Weet je precies waaraan je nieuwe werk moet voldoen: qua inhoud, qua collega’s, qua alles!

   • Weet je van welk werk je niet meer doodsbang hoeft te zijn voor de maandagochtend

   • Weet je van welk werk de eerste werkdag na de vakantie niet voelt als één groot zwart gat

   Waar wacht je nog op?

    Missie

    Nu ik weet wat mijn missie, mijn passie en mijn kwaliteiten zijn en uitgevonden heb hoe ik deze in kan zetten, leef ik elke dag mijn droom. Elke dag mag ik doen wat ik het aller- allerliefste doe, waar ik meters energie van krijg. Ik ontmoet top-vrouwen met dezelfde angsten waar ook ik ooit bekend mee was. Zij geven mij het vertrouwen om hen uit die nachtmerrie te coachen. En dat noemen ze dan ‘werken’. 

    Het mooie is: ik word zo ontzettend blij van wat ik doe. Nog mooier: stel dat ik ooit weer eens van gedachte verander, ooit nog eens ga denken ‘is dit het wel?’, dan weet ik PRECIES hoe ik weer iets anders kan vinden wat dan op dát moment echt goed bij me past.

    Ik  heb namelijk geleerd wat mijn carrière-blauwdruk is. Aan dit plan toets ik álles wat er op mijn pad komt (nieuwe opdrachten, nieuwe cliënten). Zo weet ik dat ik altijd iets doe wat bij mij past en wat mij gelukkig maakt.

    Super waardevol en iets wat ik mijn hele leven kan gebruiken. 

    Visie

    Om écht uit te vinden wat jouw droombaan is, moet je bereid zijn ALLES los te laten. 
    Alles wat je tot nu toe gedaan hebt (werkervaring, opleiding en wat je omgeving er van vindt).

    Zo lang je half blijft doen wat je nu doet (en wat je misschien heel goed kunt – of wat misschien ook wel heel goed verdient), zul je nóóit krijgen wat je eigenlijk ECHT graag wilt. 

    Let op: bij mij géén tests, geen quizjes en geen dure talentenscans.
    Want dat vind ik dikke onzin.
    Ik doe niet aan moment-opnames en krijg jeuk van testen. 

    Daarnaast moet je bereid zijn om écht met jezelf aan de bak te gaan.
    Zit je (nog) vol wrok en boosheid voor wat betreft je huidige situatie? 
    Wijzen naar anderen en mopperen op je baas en collega’s?

    Dat levert je niks op, hoe stom ze ook zijn….

    Need 2 know

    Wat je over mij moet weten is het volgende:

    Ik hou wel van een potje ‘gestrekte – been – coaching’.

    Moet je tegen kunnen.

    Iedereen die mij kent weet dat ik enorm resultaatgericht ben. Ik hou van actie en ga voor een 10. Daarom ben ik liefdevol confronterend en wars van gedraai, gezucht en miepers. 

    Betekent dit dat er niet gejankt mag worden?
    Natuurlijk wel! Ook bij mij staan de zakdoeken gewoon klaar. 
    Sommige inzichten die je gaat krijgen en kwartjes die gaan vallen, doen nou eenmaal pijn. Daar zal je echt geen uitzondering in zijn. En daar mag best om gesnotterd worden. 
    Echter, blijven hangen in je misère gaat je uiteindelijk niks brengen.
    Ik ben daarom direct, eerlijk en hou van een beetje humor op zijn tijd om dingen duidelijk te maken.

    Investering

    Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou.
    Want: dit traject werkt, zolang jij er aan werkt.
    En niet voor 40%, niet voor 50%, maar met 100% inzet.

    De financiële investering in dit traject bedraagt € 795,00 inclusief BTW.
    Dit bedrag  is ook in 3 termijnen van € 270,00 inclusief BTW te voldoen.

    Ik ben er helemaal klaar voor!

     Zij gingen je voor & stapten uit hun nachtmerrie!

     In mijn huidige loopbaan liep ik er tegenaan dat ik echt voor een vak heb geleerd. Hierdoor was ik erg onzeker over mijn kunnen en kwaliteiten. Ik wist niet zo goed wat ik een werkgever (buiten mijn werkvlak) te bieden zou hebben.

     Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat het vooral gaat om wie ik ben en wat ik te bieden heb als persoon. En dat het belangrijk is om duidelijk te krijgen wat je gelukkig maakt op werkvlak, maar ook in het leven.

     De gesprekken met Rina heb ik dan ook als heel prettig ervaren. Van elk gesprek heb ik zoveel geleerd in combinatie met de opdrachten uit de online omgeving. Rina zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel en sfeer waardoor je optimaal kan groeien en ontwikkelen.

     Ik zou dit traject aan iedereen aanbevelen die zoekende is in zijn loopbaan en duidelijk wil krijgen waar hij of zij gelukkig van wordt. Gelukkig zijn en worden is meer dan alleen ander werk vinden en dat komt tijdens het traject goed aan bod.

     ~ Annabel Conijn

     Ik ben jaren werkzaam geweest in de Retail als leidinggevende. Met veel plezier en passie gewerkt alleen kreeg ik op een gegeven moment steeds meer last van lichamelijke en psychische klachten. Ook de twijfels namen toe of dit nog was wat ik de komende jaren wilde blijven doen..

     Maar ja wat wilde ik dan wel gaan doen? Wie zit er op mij te wachten? Je hebt toch een vast contract? Je hebt alleen Detailhandel gestudeerd dus dat is dan toch de enige plek waar ik kan gaan werken? En ga zo maar door met ‘wat als… ik een switch naar nieuw werk zou gaan maken’. Zo doorgaan met mijn werk was geen optie want dan ging het ten koste van mezelf.

     Via een vriendinnetje ben ik bij de podcast van Rina terecht gekomen. Wat een heerlijke, nuchtere maar positieve indruk liet ze achter. Werd helemaal vrolijk van haar enthousiasme! Ze wist waar ze het over had en bij alles wat ze schreef dacht ik: het verhaal kan zo op mij geschreven zijn. Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd en het voelde vanaf minuut 1 heel vertrouwd en fijn.

     Wat was het een feestje om met haar samen te werken. De tijd is voorbijgevlogen en wat heb ik veel geleerd over mezelf. Het ging met vallen en opstaan. Wat denk je van het tackelen van je beren op de weg of al je belemmerde overtuigen aangaan? Door hier mee aan de slag te gaan krijg je meer zelfliefde en helpt het om weer een positieve kijk te creëren.

     In het begin was ik er nogal sceptisch over of ik wel aan het einde van het traject eruit zou zijn wat mijn nieuwe werk zou worden. Dit kwam ook omdat ik in het verleden een jobcoach heb gehad die werkte met persoonlijkheidstesten, je ging daarna een pitch over jezelf maken, vacatures bekijken, solliciteren en dan was het klaar. Na afloop had ik dus nog steeds geen idee wat ik nu wilde gaan doen.

     Maar wat ben ik blij dat ik dit traject bij Rina heb gedaan. Door haar aanpak ben ik achter zoveel meer dingen gekomen dan alleen hup vacatures bekijken en gaan solliciteren. Het is belangrijk dat je eerst gaat kijken naar de persoon die je bent: wat vind je belangrijk, wat zijn je kernkwaliteiten, hoe sta je in het leven en welke waardes heb je zodat dit aansluit op je ‘droombaan’.

     Alle modules die je doorloopt in haar online omgeving sluiten allemaal zo goed op elkaar aan! Je leert ook een blauwdruk van jezelf maken, hierin komen je kernkwaliteiten terug maar ook hoe jij je carrière voor je ziet of wil hebben, waar voldoet je werkgever aan etc. De kernkwaliteiten die je onderzocht hebt ga je voorleggen bij familie/ vrienden met de vraag waar hun aan denken qua baan als ze jouw kwaliteiten horen. De banen die eruit komen ga je uiteindelijk matchen met je blauwdruk en verder uitzoeken of dit werk bij je past. Deze blauwdruk kun je altijd voor jezelf blijven gebruiken of aanpassen om te checken of de baan nog bij je past.

     Zo worden er ook een paar masterclasses gegeven, 1 daarvan ging over hypnose. Mijn eerste reactie; HYPNOSE??!!, ga ik dan als een kakelende kip rondlopen of laten ze me dingen doen waar ik geen controle over heb?? Niks was minder waar, want na afloop van de hypnose sessie was ik heerlijk ontspannen en rustig. Dit voelde goed want normaal was ik altijd onrustig en druk bezig. Rina zocht daarna zelf klanten voor haar eigen hypnose sessies, de keuze om dit met haar te gaan was meteen gemaakt. Ik wilde groeien als persoon, maar ook voor mijn verdere ontwikkeling in het traject wilde ik me hier graag voor openstellen. Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb gedaan want het was zo’n mooie en ontroerende ervaring die ik echt iedereen aanraad!

     Ik kan nog zoveel meer schrijven over Rina en haar traject maar dan wordt het wel een heel lang verhaal!

     Kort maar krachtig over haar: ze is lekker zichzelf, super erg betrokken met je, heeft veel geduld, luistert actief, vrolijk, kan je gesprekken altijd volgen (ook al ga je van links naar rechts met je gesprekstof), stelt je op je gemak, zit vol humor, betrouwbaar, zet je op scherp en stelt goede vragen die je weer aan het denken zetten.

     ~ Laura van Bommel || Luister hier ook de podcast die ik met Laura opnam!

     Jaren ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Met veel plezier, maar wel altijd met twijfel in mijn achterhoofd. Die twijfel werd, met het groeien van mijn gezin, steeds groter. Mijn belangrijkste rol is die van moeder en die kan ik alleen goed invullen wanneer ik lekker in mijn vel zit. Met veel plezier naar je werk gaan draagt hier zeker aan bij. Dat plezier was er, maar na iedere vakantie sloeg de twijfel weer toe. Het werd tijd voor actie. Ik had zelf geen idee waar ik moest beginnen. En op de vraag die iedereen als eerste stelde “Ja maar wat wil je dan gaan doen?”, kon ik al helemaal geen antwoord geven.

     Ik besloot in gesprek te gaan met Rina. Dit voelde vanaf ons eerste contact meteen super goed. Beginnen bij het begin vond ik erg prettig. Door te onderzoeken wat mij nu écht blij maakt, wat ik écht belangrijk vind en door te onderzoeken waar mijn kracht ligt, werd de puzzel steeds meer compleet. Vervolgens maakten we de vertaalslag naar een eventuele baan.

     Dit was voor mij dé manier. Tijdens onze sessies had ik veel “oja-momenten”. O dus ik kan dus werk doen waarin de dingen die ik belangrijk en fijn vind én waar ik in mijn kracht sta samenkomen. Wat een eye-opener!

     Rina heeft mij tijdens dit traject op de juiste wijze gestuurd, door haar directe vragen, de fijne gesprekken én het gevoel te geven dat ze echt achter je staat.

     Twijfel je of een loopbaantraject iets voor jou is? Dan zeg ik doen. Het heeft mij zo veel gebracht. Ik ben nu bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming. Waarin al mijn eye-openers samenkomen. Omdat de begeleiding van Rina mij zo goed is bevallen gaat zij mij hierbij ook weer ondersteunen. Ik kijk er nu al naar uit.

     ~ Maartje, 30 jaar || Luister hier ook de podcast die ik met Maartje opnam!

     Al jaren had ik twijfels over het werk dat ik deed. En die twijfels werden steeds groter. Ik wist al een jaar of twee dat ik iets anders wilde, maar wat dan? De zorg? Onderwijs? HR? Daar kwam ik maar niet uit. En voor m’n gevoel moest ik het wel zeker weten, voordat ik m’n baan zou opgeven. Het vooruitzicht van eventueel terug de schoolbanken in vond ik ook echt helemaal niks. Ondertussen werd ik wel steeds ongelukkiger in m’n werk en raakte ik in 2020 twee keer overspannen. Bij de tweede keer wist ik: dit is echt niet goed. Ik moet hier mee stoppen.

     Als een soort blessing in disguise werd m’n contract niet verlengd bij m’n toenmalige werkgever. Daar was ik natuurlijk wel boos en verdrietig over, maar ik wist toen al dat het beter was zo. Het gaf mij totale carte blanche om die enorme twijfels ruimte te geven en te onderzoeken zonder nog verantwoordelijkheid te voelen naar mijn team.

     Ik kwam Rina ‘tegen’ via Instagram ads. Als je mij een jaar geleden had gezegd dat ik een loopbaantraject zou gaan volgen bij iemand die ik via Instagram leerde kennen, dan had ik je voor gek verklaard. Maar toch triggerde iets in Rina’s post mij. Ik volgde de gratis masterclass met het idee: baat het niet dan schaadt het niet. Bij de intro was ik al geïntegreerd.

     Want Rina begint met al je eigen beperkende overtuigingen. Zeker een groot struikelblok voor mij. Maar wat mij het meeste is bijgebleven, en uiteindelijk ook hetgeen me over de streep trok om het traject te gaan doen, is het verschil tussen kernkwaliteiten en vaardigheden of trucjes. Toen Rina daar een voorbeeld bij gaf dacht ik: dit is mijn probleem geworden. Ik kreeg altijd heel veel complimenten op mijn organisatorische talent en heb veel beurzen, persreizen en evenementen georganiseerd. Maar om nou te zeggen dat ik daar echt energie van kreeg? Nee, ik werd meestal ziek na een beurs of reis. Ik had mezelf trucjes aangeleerd om met mijn échte kernkwaliteiten om te gaan: empathie, relatievorming en ruimdenkendheid.

     Rina’s aanpak werkte heel goed voor mij. Ze gaat echt tot de kern en prikt feilloos door de schone schijn. Ik vond het traject soms erg confronterend maar het was nodig, om alles los te laten en mezelf écht de kans te geven. Het is fijn dat je via de online omgeving zelf aan de slag gaat en ondertussen in de sessies met Rina je voortgang bespreekt. Ik heb ook een paar keer ‘vast’ gezeten en gemerkt dat zij me hier gelijk uit kon halen. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind aan Rina is haar humor en openheid. Ze is zelf een open boek en dat maakt dat je je snel op je gemak voelt bij haar en je je niet meer schaamt voor hoe je jezelf in de weg hebt gezeten.

     Het grappige is als je mij nu vraagt: heb je nou dingen geleerd die je écht nog niet wist van jezelf? Nee. Eigenlijk wist ik alles diep van binnen wel. Zelfs m’n kernkwaliteiten waren geen verrassing. Maar ik had het allemaal zo ver weggestopt dat ik het gewoonweg vergeten was. Ik had dit traject dus zeker wel nodig om weer verder te kunnen. Anders was ik toch weer een zelfde soort baan gaan zoeken want dat was nou eenmaal makkelijk, bekend, veilig. En ook je omgeving speelt daarin een rol. Want zonder dit traject had ik niet weerstand kunnen blijven bieden aan de vraagtekens en twijfels van mijn omgeving.

     Door het traject ben ik zo zeker van mezelf. Ik weet nu zo goed hoe ik zelf in elkaar steek, wat ik nodig heb, wat ik wil in het leven en ook wat ik te bieden heb. Dat ik me daar niet meer vanaf laat praten door goede bedoelingen van bijvoorbeeld m’n ouders of man. Die het allemaal heel spannend vonden, dat ik iets totaal anders wilde gaan doen. Vroeger had ik me de zorgen van mijn omgeving heel erg aangetrokken. En ik heb me er ook door laten weerhouden, in het verleden. Als ik nu vertel over mijn carrièreswitch, sta ik veel sterker in m’n schoenen en kan ik de zorgen van de ander zien voor wat ze zijn: goedbedoelde zorgen.

     ~Anne Borst

     Jarenlang heb ik getwijfeld: Wat wil ik, wat kan ik, wie zit er nou op mij te wachten? Nooit vond ik nou echt die baan die helemaal bij mij past. Nadat mijn laatste baan een teleurstelling bleek te zijn voor mij (deze baan bleek namelijk helemaal niet bij mij te passen, hoewel ik van tevoren dacht van wel), dacht ik: en nu moet het roer om. Ik had Rina al eerder ontmoet op een carrièrebeurs en haar verhaal paste zó ontzettend goed bij mij dat ik meteen wist dat zij me kon helpen.

     Ik vond de modules waarbij ik op zoek ging naar mijn kernwaardes het meest waardevol. Hier heb ik ook de meeste tijd ingestopt.
     En met name door de kritische vragen die Rina soms (op een overigens fijne manier) aan mij stelde, ben ik gekomen tot 3 kernwaardes die mij  ‘vormen’. Dit inzicht stelt mij in staat om heel duidelijk gericht op zoek te gaan naar banen die wel bij mij passen. Ook ben ik er hierdoor heel erg achter gekomen wat ik niét wil en, nog belangrijker, waarom niet.

     Rina werkt niet met de informatie over welke achtergrond iemand heeft, maar kijkt puur naar je persoonlijkheid en van daaruit gaat ze ‘bouwen’ met iemand. Ze maakt de kernwaardes en belemmeringen van iemand inzichtelijk, waardoor je daarna heel duidelijk op zoek kan gaan naar iets wat wél bij je past. Daarnaast is ze gewoon een ontzettend fijn en plezierig persoon om mee te praten 😊.

     ~ Eveline Mestrom

     In januari 2021 ben ik samen met Rina aan de slag gegaan en ik heb HEEL veel geleerd over mezelf en wat er in mijn hoofd omgaat. Ik bleef steeds maar in hetzelfde rondje lopen (en kwam steeds weer bij de voor mij bekende marketingfuncties uit). Dat was het punt waarop ik besefte: ik heb iemand nodig die met me meekijkt, met een open blik, naar: wat kan er allemaal nog meer? Ik wil alle carrièreswitchers als tip meegeven: begin je zoektocht NIET met het zoeken naar vacatures op internet, maar begin gewoon bij Rina.

     Marisse Douma || Luister hier ook de podcast die ik met Marisse opnam! 

     Ik heb de afgelopen jaren voor een grote retailorganisatie gewerkt als marketeer. Altijd met heel veel plezier hier gewerkt en de laatste twee jaar merkte ik dat dit iets minder begon te worden. Maar mijn werk was op dat moment de stabiele factor in mijn leven, er waren namelijk andere dingen die heel erg aan het veranderen waren: ik ben verhuisd naar een andere woonplaats en heb twee kindjes gekregen. Dat waren voor mij redenen om nog geen switch te maken, ondanks dat ik wél merkte: het werkplezier is er niet helemaal.

     Begin van het jaar kwam ik weer terug van mijn tweede zwangerschapsverlof en toen begon ineens door te dringen: mijn werk is toch wel een groot onderdeel van mijn leven en het heeft óók best wel wat invloed op hoe ik mij nu voel.

     Ik wist: ik moet nu het heft in eigen handen nemen, want het komt niet ineens out of the blue aanwaaien en bij toeval kwam ik bij Rina uit…

     ~ Jitske van Beek || Luister hier ook de podcast die ik met Jitske opnam!

     Na een aantal keren van baan veranderd te zijn, liep ik tijdens het werk in mijn laatste baan ontzettend tegen mezelf aan. Onzekerheid en angst hadden de overhand tijdens en na mijn werdag en ik herkende steeds minder van mezelf terug. De vraag op welke manier ik dan wel gelukkig kon zijn in mijn werk en hoe ik mijn werk in mijn vrije tijd kon loslaten hield me bezig. Dat er wat moest veranderen was me duidelijk, alleen hoe en wat dan precies, dat kreeg ik niet helder.

     In het traject met Rina heb ik verschillende inzichten gekregen die er samen voor zorgen dat ik vertrouwen heb in de toekomst. De grootste inzichten zitten hem vooral in de invloed die mijn nieuwe helpende overtuiging mij brengt en dat ik die heel bewust mag inzetten. Het inzichtelijk maken van mijn kernkwaliteiten, levensvisie en werkvisie heeft mij voldoende handvaten en vertrouwen gegeven om mijn eigen pad te gaan bewandelen.

     Het meest waardevolle aan dit traject is voor mij de combinatie van verschillende onderdelen, het motiveert enorm om te onderzoeken, ontdekken en om actief aan de slag te gaan. De één op één gesprekken heb ik ervaren als liefdevol confronterend, doeltreffend en stimulerend. De online modules om zelf actief aan de slag te gaan lezen fijn weg en staan vol met feiten, ervaringen en opdrachten die je aan het denken zetten en verder helpen in het proces. Niet te vergeten het contact met de andere toppers van dames die ook aan dit traject hebben meegedaan. Ik vond het vooral fijn om ervaringen te kunnen delen, input te kunnen vragen en te weten dat je niet de enige bent die worstelt met haar loopbaan. Ook de gastlessen met verschillende onderwerpen vond ik erg interessant.

     Het traject met Rina heeft mij boven verwachting goed geholpen. Het heeft mij opgeleverd dat ik weer met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en gericht op mogelijkheden, durf te kijken naar mijn carrière. Echt een cadeau voor mezelf. Ik kan het iedereen aanbevelen die twijfelt of haar baan nog wel passend is en daar verandering in wil brengen.

     ~ Chantal de Jong

     Ik weet genoeg, kom maar op met dit traject!

      Veel gestelde vragen

      Ik ga graag voor resultaat en dat bereik je niet met 1 sessie. Dit is de reden waarom ik geloof in mijn coachpakketten. Mijn cliënten zijn mijn visitekaartje, mijn ambassadeurs. En dat bereik ik door concrete resultaten met ze te boeken, te slagen en niet door halfbakken werk af te leveren. Als ik ergens aan begin, dan doe ik het ook goed. En zo sta ik ook in het aanbieden van mijn trajecten. Losse sessies: not my cup of tea.

      Van mijn eigen coach leerde ik dat investeren áltijd spannend is. Misschien vraag je je af of het je geld wel waard is. Wat nou als het je niet het gewenste resultaat oplevert? Of misschien vraag jij je af of je zélf deze investering waard bent. Ik stel mezelf één hele belangrijke vraag als ik een investering doe (ook geleerd van mijn coach) : ‘Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?’

      Woon je niet in de buurt, geen probleem! Ik heb ook een vrouw geholpen uit Heerhugowaard. Dat is 183 KM enkele reis hier vandaan. Gaat het gewoon live, maar dan online, bijvoorbeeld via SKYPE. No problem! Mijn eigen coach woont in Moordrecht. Afstand is voor mij een relatief begrip.

      Mocht je toch nog twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op voor een gratis inspiratiesessie via Skype of telefoon. Ik zal je dan meteen aan het werk zetten met wat praktische tips ;-). Daarna kan je altijd nog kijken of je een traject in wilt gaan.

      Nee. En daar wil ik heel duidelijk over zijn. Alleen de mensen die, ondanks de gevoelens van onzekerheid, moe zijn (of misschien wel moedeloos zijn), tóch bereid zijn om dingen anders te gaan doen, om veranderingen aan te gaan brengen, zullen slagen in dit traject. Ik doe er vervolgens alles aan om jou zo goed mogelijk hierin te coachen. Alléén inzichten verkrijgen en deze vervolgens op de plank laten liggen, leiden niet tot daadwerkelijke verandering. Hierbij komt jouw inzet om de hoek kijken: ben jij bereid om alle verkregen inzichten (met mijn hulp) daadwerkelijk toe te gaan passen?Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Ik sta niet bekend om mijn aanpak met fluwelen handschoentjes. Ben jij daar klaar voor? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

      Omdat ik kwaliteit, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het coachregister van de NFG. Om toegelaten te worden tot het NFG Coachregister dien je minimaal een menswetenschappelijke vooropleiding op HBO-niveau te hebben afgerond. Daarnaast wordt onder andere van mij verwacht dat ik bij- en nascholing volg en deelneem aan super- en/of intervisie.

      HMV Support is aangesloten bij de NFG, een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG bewaakt de kwaliteit van de aangeboden zorg. Wanneer je niet tevreden bent over mij of de hulp die ik heb geboden, dan wil ik graag met jou samen proberen tot een oplossing te komen. Je kunt daarbij ook (kosteloos) geholpen worden door de vertrouwenspersoon van NFG: Theo Splinter. Voor meer informatie verwijs ik je naar: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

      Er zijn verschillende vergoedingsmogelijkheden. Grote kans dat in jouw CAO (bijvoorbeeld in de CAO Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, CAO gemeenten, CAO woondiensten etc.) een IKB (individueel keuzebudget) of loopbaanbudget is opgenomen. Je kunt jouw CAO online vinden of informeer hiernaar bij je leidinggevende of vakbond. Vind je het lastig om dit met je werkgever te bespreken? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we of ik jou hierin kan ondersteunen. Houdt je traject bij HMV Support verband met een opleiding of studie, dan kun je de kosten mogelijk aftrekken bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar: als bedrijfskosten.

      Klik HIER en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een eerste afspraak in te plannen en mail je het intakeformulier.

      Neem contact met me op door HIER te klikken. Of stuur me een e-mail: info@hmvsupport.nl.

      Het is mijn tijd nog niet..

      Dat kan, en dat is no problem.. 
      Vraag dan hier alvast mijn gratis E-book aan. 
      Hierin lees je 5 tips die je helpen uitvinden welk werk écht bij je past.
      Daarnaast ontvang je ongeveer twee keer per maand tips en adviezen in je mailbox.

      Gratis E-book

      *Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Lees hierover meer in mijn privacy beleid.